Spring til indhold
Picture of Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

C-Date
anmeldelse

C-date logo 300x150

C-Date er en af verdens førende datingsider indenfor casual dating, eller fræk dating, som vi kalder det. På verdensplan har C-Date mere end 36 millioner brugere, hvilket gør platformen til en kæmpe spiller indenfor sit felt.

Hos C-Date opretter brugerne sig som udgangspunkt for at finde andre, som de kan skrive frækt med eller mødes til uforpligtende sex. 

Vi har oprettet en gratis profil hos C-Date og tilbragt et par timer på siden, så vi her i anmeldelsen kan præsentere dig for vores ærlige vurdering af den populære datingside.

Type

Fræk dating

Medlemmer

36 mio.

Kønsfordeling

48% mænd | 52% kvinder

Indholdsfortegnelse

Vores vurdering:

7.7

Brugervenlighed
9.0/10
Funktioner
8.0/10
Seriøsitet
7.0/10
Aktivitetsniveau
7.0/10
Priser
7.0/10
Sikkerhed
8.0/10
c-date screenshot DK

Det gode

Det dårlige

Priser hos C-Date

3 måneder
359 kr./md.
Pris i alt: 1.077 kr.

6 måneder
269 kr./md.
Pris i alt: 1.614 kr.

12 måneder
179 kr./md.
Pris i alt: 2.148 kr.

Vær opmærksom på, at dit medlemsskab automatisk fornyes ved udløb. Du skal opsige dit medlemskab senest 14 dage før udløb af din nuværende aftale. Du binder dig til hhv. 1, 3 eller 6 måneder ad gangen og betaler den samlede pris på én gang.

Forskellen på betalt og gratis medlemskab

Det er gratis at oprette en profil hos C-Date, så du kvit og frit kan trykke dig rundt og teste platformen, inden du beslutter, om den er dine penge værd. Du vil nemlig, hvis du ender med at blive begejstret for C-Date, blive nødt til at betale for at bruge siden, da de vigtigste funktioner kræver et betalt medlemskab.

Funktioner som gratis medlem:

  • Rediger din profil
  • Upload profilbillede
  • Se hvem der er online
  • Se kontaktforslag

Funktioner som betalende medlem:

  • Se andres profilbilleder
  • Send og læs beskeder
  • Foretag videosamtaler
  • Tilføj brugere som favoritter

Sådan opretter du en profil

Det er ganske hurtigt at oprette en profil og få adgang til C-Date, og så er det tilmed fuldstændigt gratis.

Første skridt i oprettelsen er at oplyse dit eget køn, og hvilket køn du søger. 

Herefter vil C-Date spørge ind til, hvad du søger på siden. Hvad du vælger, vil have indflydelse på, hvilke profiler du får præsenteret, når du benytter siden.   

Efterfølgende skal du fortælle lidt mere om dit fysiske udseende, beslutte dig for et brugernavn, oplyse din fødselsdato, indtaste din mailadresse og vælge en adgangskode.

Til sidst modtager du en mail fra C-Date med et link, som du skal trykke på for at bekræfte din mailadresse og oprette din nye datingprofil.

Herefter er din profil oprettet, og du vil nu blive bedt om at uploade et profilbillede og oplyse enkelte oplysninger om dig selv, som gør det lettere for andre brugere at finde dig i søgninger. 

Brugerne på C-Date.dk

C-Date har imponerende 36 millioner brugere på verdensplan, men desværre har vi ikke kunne grave frem, hvor mange af disse er danske. Baseret på vores tid på siden, ser det dog ud til, at der er rigeligt med brugere at komme i kontakt med.

C-Date er ikke for folk, som søger efter en person at dele resten af livet med, for den lander nemlig i den kategori af datingsider, som vi kalder for ‘fræk dating’. Her drejer det sig ikke om at finde sin soulmate, men snarere en eller flere personer, man kan hygge sig med for en aften eller i ny og næ, som det passer. 

Brugerne søger som udgangspunkt kun uforpligtende dates, så hvis du selv er på jagt efter en, du kan skrive frækt med eller måske mødes og have sex med, er C-Date et fornuftigt sted at lede. 

Der er fin fordeling mellem kønnene hos C-Date, og både mænd og kvinder bør derfor have gode chancer for at finde det, de søger på siden. 

Antal brugere:
ca. 36 millioner på verdensplan

Målgruppe:
Folk på jagt efter uforpligtende dates

Kønsfordeling
48% mænd | 52% kvinder

Særlige funtioner

Hos C-Date bliver du næppe overrumplet af funktioner, for der er ikke vildt mange. Det kan måske lyde som en skidt ting, men i vores optik er det faktisk til datingsidens fordel. Den beskedne mængde funktioner gør umiddelbart brugeropelvelsen bedre, da det er nemmere at navigere rundt, uden man farer vild i en eller flere funktioner, som man alligevel ikke rigtigt kan bruge til noget. 

Hos C-Date finder du dog alligevel enkelte funktioner, som er værd at fremhæve, da disse er med til at gøre siden unik.

Kontaktforslag

Baseret på dine ønsker til en potentiel partner hos C-Date, vil du blive præsenteret for en række kontaktforslag. Kontaktforslagene er andre profiler på siden, som passer til dine ønsker og præferencer. 

Profilbillederne er alle slørede, og trykker du dig ind på profilerne, er de fleste oplysninger ligeledes gemt væk. Vælger du at blive betalende bruger, vil du dog få fri adgang til samtlige oplysninger, ligesom profilbillederne vil være synlige for dig. 

Men hvorfor har C-Date dog valgt at gøre sådan? – tænker du måske.

Det er, som sagt tidligere, en af kerneværdierne hos C-Date, at man trygt og anonymt kan benytte siden uden nysgerrige blikke fra uvedkommende.

Vores bud er, at oplysninger og profilbilleder er gemt væk, så alle og enhver ikke blot kan oprette en profil og se, hvem der er indehaver af en fræk profil hos C-Date.

Kontaktforslag C-Date

Videoopkald

Det kan være fint at skrive frækt med de andre brugere på siden, men hvis du skal tage dialogen til næste niveau og gøre denne ekstra hed, er videoopkald en rigtig god funktion. 

Hos C-Date kan du, hvis du har udvekslet et par beskeder med en bruger på forhånd, anmode om videoopkald, hvor I begge får mulighed for at se og tale med hinanden. 

Video-funktionen kan benyttes til fræk videochat, men den kan også bruges til at vurdere, om du for alvor har kemi med en anden person, inden I eventuelt beslutter jer for at mødes.

Middelgod vurdering af C-Date

Efter at have brugt længe på C-Dates platform, er vi ret begejstrede for den brugervenlige brugerflade og de få, men velfungerende funktioner, som tilbydes til betalende brugere på siden. 

Vi kan dog se, at mange andre ikke nødvendigvis deler vores opfattelse af C-Date, som ikke ligefrem scorer topkarakter hos Trustpilot.

I skrivende stund har 172 brugere valgt at efterlade en anmeldelse af C-Date, og iblandt disse har 16 % givet platformen fem ud af fem stjerner. 

På den anden side har hele 74% af anmelderne blot kvitteret med én enkelt stjerne ud af fem mulige.

I alt får C-Date en samlet score på 3,6 og prædikatet ‘Middel’.

Hvad roses C-Date for?

De fleste af de positive anmeldelser af C-Date er fra udenlandske konti, som af en eller anden årsag har valgt at anmelde den danske udgave af C-Date. For os virker det en smule suspekt, især fordi adskillige af disse konti kun har anmeldt C-Date og ingen andre. 

Vi fandt dog også frem til danske anmeldelser af siden, og disse kan du set et par eksempler på nedenfor:

C-Date anmeldelse Trustpilot

Hvad kritiseres C-Date for?

Der er desværre rigtigt mange brugere, som ikke er tilfredse med C-Date, og den primære årsag virker til at være betaling og abonnement, som ikke fungerer, som det skal.

Flere fortæller, at de er blevet trukket flere penge, end de havde regnet med. Dette er dog ikke ligefrem en unik problemstilling hos C-Date, for vi har set det hos flere andre datingsider, som ikke er tydelige nok i deres kommunikation. Ofte forpligter man sig til at være medlem i en længere periode, hvis man vælger bestemte medlemskaber, og her går det tit galt, hvis man ikke får læst det med småt. 

Hos C-Date er “det med småt”, at man skal betale for minimum 3 måneder ad gangen. Datingsiden fremhæver dog primært prisen per måned, hvorfor abonnementet kan se billigere ud, end det reelt er.  

Derudover fortæller flere, at de har meget svært ved at afmelde medlemskabet hos C-Date. Flere nævner blandt andet, at man skal sende en fax, hvis man ønsker at opsige sin aftale.

Måske har C-Date siden ændret praksis, eller også er det blevet overset, men vi kan se, at man også kan fortryde sit medlemskab ved at sende en mail til service@c-date.dk. Det er dog vigtigt, at du benytter din fortrydelsesret indenfor 14 dage, hvis du skal have penge tilbage for dit køb.

C-Date app

C-Date tilbyder også en fin app, hvis du ønsker at benytte din telefon til at date på nettet.

Du finder de samme funktioner i appen som på hjemmesiden, men ligesom det er tilfældet ved sidstnævnte, skal du også i appen have et betalt medlemskab, hvis du skal have noget ud af din tid med datingappen.

C-Date app DK

Konklusion:
Er C-Date din tid værd?

Hvis du ikke er på jagt efter et seriøst forhold, og mest af alt leder efter en partner, du kan skrive frækt med eller mødes med for at have uforpligtende sex, er C-Date umiddelbart en af de mest oplagte sider til formålet. 

Brugeroplevelsen er rigtig god, og det er nemt at finde rundt på siden, som dog ikke er et overflødighedshorn af smarte funktioner. Til gengæld har siden de vigtigste features, man skal bruge, hvis man vil i kontakt med andre. 

Vi er dog ikke begejstrede for de mange negative anmeldelser af C-Date. En række af disse kan umiddelbart forklares med dårlig kommunikation, men andre er af lidt mere alvorlig karakter. Hvis det vitterligt er så svært at melde sig ud, som en række brugere beretter om, er det på ingen måde i orden.

Som anmeldelserne på Trustpilot antyder, er der lidt delte meninger om C-Date, så i stedet for at tage vores eller anmeldernes ord for det, kan du med fordel oprette en gratis profil på siden og vurdere, om den er noget for dig.