Spring til indhold

Om os

Datinghelp.dk er et site, der ønsker at hjælpe danske singler med at finde kærligheden.  

Dette ønske forsøger vi blandt andet at forløse ved at levere overskuelige oversigter over de – i vores øjne – bedste danske datingsider samt dybdegående anmeldelser af disse.

Derudover leverer vi et utal af velskrevne guides med tips og tricks til både offline og online dating. 

Det være sig blandt andet guides til, hvordan du skriver den perfekte profiltekst til din datingprofil, og til, hvad du kan snakke om på en første date. 

Holdet bag

Os, der står bag, Datinghelp.dk hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, og vi er specialister i at bygge sammenligningsplatforme. 

Foruden Datinghelp.dk står vi bag blandt andet også bag Eltjek24.dk, A-kasse-guiden.dk og Godappetit.dk. Alle sammen platforme, der er blandt de førende i deres nicher.

Ligeledes er det værd at bemærke, at vi har udrullet Datinghelp-konceptet i flere lande.

Herunder følger links til vores udenlandske udgaver af Datinghelp:

Jesper Nørskov Jensen
Casper Schou
Casper Ellam Schou

Vores forretningsmodel

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing.

Helt kort forklaret så tjener vi sommetider penge, hvis en af vores besøgende klikker sig videre til et af de dating sites, vi promoverer, og opretter en profil på dette site.

Selvom vores site har et kommercielt islæt, kan vi garantere, at vores lyst til at levere den bedst mulige rådgivning altid overtrumfer vores behov for at tjene penge.

Ovenstående påstand kan blandt andet dokumenteres af vores fremgangsmåde, da vi i tidernes morgen byggede Datinghelp.dk. 

Alle anmeldelser og oversigter blev nemlig kreeret, længe før vi forhandlede aftaler med vores nuværende kommercielle partnere. 

At vi valgte en sådan tilgang skyldtes, at vi ville undgå, at eventuelle kommercielle interesserer skulle påvirke vores karaktergivning og bedømmelse af de forskellige datingsider, vi anmeldte. Målet var – og er – nemlig at være så ærlige og reelle som overhovedet muligt i vores vurderinger af de datingtjenester, vi måler og vejer. Vores klare holdning er nemlig, at hvis man skal være det førende sammenligningssite i en niche – og det skal vi! – er reelle og ærlige vurderinger og bedømmelser alfa omega.  

Vil du i kontakt med os?

Hvis du har rettelser eller generelle inputs til vores indhold, så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@datinghelp.dk

Ligeledes er du meget velkommen til at sende os en mail, hvis du ønsker et kommercielt samarbejde.