Spring til indhold

Dating sites ❤️
→ De 10 bedste dating sites i Danmark (2024)

Picture of Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

Udvalget af dating sites er stort, så vi forstår udmærket, hvis det kan være svært for dig at vælge. Derfor har vi hos DatingHelp brugt et utal af timer på at teste og anmelde de mest populære dating sites, som er tilgængelige herhjemme.

Resultatet af vores hårde research-arbejde finder du herunder, hvor vi præsenterer dig for en overskuelig oversigt over de 10 bedste danske dating sites.

Med henblik på at kunne give dig et overblik over de bedste datingsider har vi oprettet os på mere end 20 forskellige datingtjenester og testet disse dybdegående.

I vores vurdering af de forskellige datingtjenester har vi særligt lagt vægt på følgende parametre:

 1. Brugervenlighed
 2. Funktioner
 3. Seriøsitet
 4. Aktivitetsniveau
 5. Priser
 6. Sikkerhed

For hver datingtjeneste, vi har testet gælder det, at vi – i forhold til de seks ovenstående parametre – har givet individuelle karakterer fra 0 til 10.

Ligeledes gælder det, at vi har givet samtlige datingtjenester, vi har testet, en samlet karakter. Denne karakter vil altid være et udtryk for gennemsnittet af de individuelle karakterer.

Nedenfor fremgår de samlede karakterer for de 15 datingsider, vi anser som værende de bedste. Ønsker du at se de individuelle karakterer for de enkelte sider, skal du klikke dig ind på anmeldelserne af disse.

Foruden vores egne konkrete erfaringer med de enkelte datingsider har vi – i forhold til vores bedømmelse – også inddraget andenhåndsberetninger. Det være sig blandt andet anmeldelser på Trustpilot og deslige.

Vi gør opmærksom på, at der optræder sponsorerede links her på siden.

Danmarks største

8.9

/10

Danmarks største

Type
Almindelig dating

Antal brugere
500.000

Primær aldersgruppe
18-70 årige

Fra

129 kr.

pr. måned

Dating.dk
Danmarks største dating site

Siden sin fødsel i 1998 har Dating.dk hjulpet tusindvis af danskere med at finde kærligheden online. Ved seneste optælling havde siden omkring 500.000 brugere, hvilket gør Dating.dk til det absolut største dating site herhjemme.

At så mange danskere vælger at placere deres hjerte i hænderne på Dating.dk er i sig selv lidt af et kvalitetsstempel, og samme positive billede tegner sig også, hvis man tjekker brugeranmeldelser hos Trustpilot. I skrivende stund har Dating.dk mere end 3.100 anmeldelser og en samlet vurdering på 4,4 ud af 5, hvilket er en uhørt høj vurdering for et dating site.

Brugerfladen hos Dating.dk er god og nem at navigere i, og der er tilmed blevet plads til en række smarte funktioner, som kan hjælpe dig med at finde din næste kæreste. Du kan blandt andet benytte ‘Singler i nærheden’-funktionen, hvor du som navnet afslører, får præsenteret en række datingprofiler, som befinder sig indenfor en overskuelig afstand.

Den bedste funktion hos Dating.dk er deres match-funktion, som vurderer din kompatibilitet med de andre singler på siden. Samme funktion sørger også for at udvælge og vise dig de datingprofiler på platformen, som passer bedst til dig. Herefter er det bare at vælge de profiler, du finder interessante – nemmere bliver det ikke! 

Det gode

Det dårlige

For de seriøse

8.8

/10

For de seriøse

Type
Seriøs dating

Antal brugere
380.000

Primær aldersgruppe
25-64 årige

Fra

199 kr.

pr. måned

Single.dk
Et af de mest populære dating sites i DK

De fleste kender til Single.dk, et dating site som siden 1999 har hjulpet os danskere med at finde kærligheden. 

Selvom Single.dk ligger lidt i skyggen af storebror Dating.dk, er der god grund til at oprette sig hos Single.dk. Sidstnævnte kan godt nok ikke helt følge med på antallet af brugere, men til gengæld er de fleste på siden yderst seriøse, hvorfor der er gode chancer for, at din tid hos Single.dk udmønter sig i et seriøst parforhold før eller siden.

Det er helt gratis at oprette sig hos Single.dk, så hvis du overvejer, om dette dating site er noget for dig, har du intet at miste ved at give den chancen. Med en gratis profil kan du navigere rundt på siden og danne dig et overblik over udvalget af singler og de få men effektive funktioner, som Single.dk tilbyder.

Brugervenligheden er helt i top, og de fleste vil ret hurtigt føle sig hjemme på siden.

Single.dk tilbyder sine brugere at svare på en lang række spørgsmål, som efterfølgende køres igennem “en maskine”, og resulterer i en række partnerforslag, som du kan vælge at kontakte. De udvalgte personer er dem, som systemet mener, du passer særligt godt sammen med. 

Du kan vælge at være anonym på alle datingsider, hvis blot du ikke indsender et billede eller afslører ting om dig selv. Single.dk tager dog anonymiteten til et nyt niveau, for her kan du nemlig vælge at gøre dit profilbillede slørret, så ingen kan genkende dig. Dette skaffer dog næppe særligt mange dates, og derfor kan de andre brugere anmode om tilladelse til at se dine billeder. På den måde kan du selv vælge, hvem der må kende til din virkelige identitet, og hvem du fortsat vil gemme dig for. Det er ret smart!

Det gode

Det dårlige

Type
Almindelig dating

Antal brugere
300.000

Primær aldersgruppe
18-45 årige

Fra

79 kr.

pr. måned

Match.com
Et af verdens største dating sites

Match Group, som står bag Match.com, er en enorm virksomhed med mere end 2.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden ejer blandt andet den enormt populære datingapp Tinder, som de fleste herhjemme kender til. Match.com er en del af en denne enorme koncern, som i dén grad har fat i datingmarkedet, og som bruger de mange, mange års erfaring til at levere enormt gode services til singler verden over. 

Som dating site skiller Match.com sig ud fra de andre på vores liste, fordi du har mulighed for at søge efter partnere udenfor Danmark. Opretter du en datingprofil hos Match, får du mulighed for at komme i kontakt med omkring 21,5 millioner singler fra 50 forskellige lande. Du finder dog også en solid portion danske brugere på siden, hvis du foretrækker at date herhjemme.

Hos Match.com kan du tage dialogen med de andre singler til et højere og mere personligt niveau. Dating sitet tilbyder nemlig sine brugere at foretage videoopkald, så du har mulighed for at tale ansigt til ansigt med personen i den anden ende, inden I aftaler at mødes i den virkelig verden. 

En anden nævneværdig feature på siden er shuffle-funktionen, som minder meget om den måde Tinder fungerer på. Her bliver du præsenteret for et billede og ganske få oplysninger, som du skal bruge til at beslutte, om du er interesseret eller ej ved enten at like profilen eller springe den over. 

Det gode

Det dårlige

Førende for seniorer

8.6

/10

Førende for seniorer

Type
Seniordating (50+)

Antal brugere
120.000

Primær aldersgruppe
50-75 årige

Fra

69 kr.

pr. måned

Senior.dk
Dating site for 50+

Senior.dk er et dating site målrettet singler i deres bedste alder. Her på siden er samtlige brugere minimum 50 år, så hvis du selv er oppe i årene, kan du finde massevis af jævnaldrende, du kan komme i kontakt med.

Dating sitet oppererer under taglinen “Dating & mødested for dig over 50” og her afsløres det blandt andet, at det ikke udelukkende drejer sig om at finde kærligheden hos Senior.dk. Man kan nemlig også, hvis man ønsker det, benytte sitet til at finde nye venner og bekendtskaber. 

Der er fokus på sikkerheden hos Senior.dk, hvor den aktive support-afdeling sørger for at holde platformen fri for svindlere og falske profiler. Du kan derfor sagtens sænke paraderne, hvis du opretter dig på sitet, for du er i ganske trygge hænder. 

Kundeservice-afdelingen er ligeledes værd at fremhæve, for selvom det er et relativt lille hold, som står bag dating sitet, er der altid hurtige svar og hjælp at hente, hvis du får problemer undervejs.

Det gode

Det dårlige

For de frække

8.4

/10

For de frække

Type
Fræk dating

Antal brugere
120.000

Primær aldersgruppe
20-45 årige

Fra

83 kr.

pr. måned

Scor.dk
Dating site til de frække

Hos Scor.dk finder du næppe personen, som du ender med at tilbringe resten af livet med – og det er heller ikke meningen! Det er nemlig sjældent med dette mål, at brugerne opretter sig på siden. Hos Scor.dk handler det først og fremmest om det frække, som foregår i dobbeltsengen bag nedrullede gardiner. 

Der er massevis af lystige brugere på dette dating site, og fælles for dem alle er, at de er kommet for at få sig en fræk oplevelse. For nogen forbliver det frække på selve sitet, men for mange skal det udleves i den virkelig verden.

Det er en underdrivelse blot at kalde Scor.dk for et dating site, for det er mere passende at kalde det for et frækt socialt medie. Udover muligheden for at finde et uforpligtende knald på siden, kan du nemlig også se og dele frække videoer og billeder, chatte frækt og diskutere pikante emner i en af de mange grupper på siden.

Scor.dk får især ros for at være inkluderende over alle. Her er plads til dig, uanset om du er tyk, tynd, mand, kvinde, hetero- eller homoseksuel, mørk eller lys osv. 

Aktivitetsniveauet er utroligt højt, så du kommer næppe til at kede dig hos Scor. 

Oprettelsen er helt gratis, så det koster dig ikke noget at give Scor.dk en chance. Vi garanterer dig, at der venter en yderst fræk oplevelse, hvis du opretter en profil på siden.

Det gode

Det dårlige

Type
Seriøs dating

Antal brugere
120.000

Primær aldersgruppe
30-55 årige

Fra

199 kr.

pr. måned

PartnerMedNiveau
Dating for seriøse singler med noget mellem ørene

Ifølge PartnerMedNiveau har mere end 65 % af de i alt 120.000 brugere af sitet en akademisk baggrund, hvilket umiddelbart gør PartnerMedNiveau til det dating site, som kan prale af den klogeste brugerbase. 

Brugerne hos PartnerMedNiveau har dog andet end intellekt tilfælles, for langt de fleste er også meget seriøse omkring dating på nettet. For at oprette en profil på siden skal man først svare på 88 personlige spørgsmål, hvilket kan tage ret lang tid, hvis man gør sig umage. Det betyder umiddelbart, at det kun er de mest dedikere singler, som klarer sig igennem og får adgang til sitet. Useriøse brugere vil nemlig med ret stor sandsynlighed give op undervejs og vælge et andet dating site.

Den omfattende indmeldelsesprocess betyder dog også, at der ikke er voldsomt mange brugere hos PartnerMedNiveau – i hvert fald ikke hvis vi sammenligner med de største danske dating sites. Til gengæld kan du forvente kvalitet fremfor kvantitet, for de brugere som er på sitet, er meget dedikerede og seriøse omkring deres jagt på den eneste ene.

De indledende 88 spørgsmål bruges desuden til at foretage en personlighedsanalyse af dig, hvilket senere benyttes til at vurdere din kompatibilitet med de andre brugere på siden. Når du trykker dig rundt i blandt profilerne på siden, vil du således blive mødt af et tal mellem 1 og 100. En score på 100 indikerer et perfekt match, og modsat vil et 1-tal betyde, at du måske skal prøve lykken hos en anden. 

Det gode

Det dårlige

Type
Fræk dating

Antal brugere
36 mio.

Primær aldersgruppe
18-45 årige

Fra

179 kr.

pr. måned

C-Date
Populært site til uforpligtende dating

C-Date står for casual date, som lidt løst kan oversættes til afslappet eller uforpligtende date. Og det er faktisk lige præcis, hvad det handler om på dette dating site. Hos C-Date er der ikke et stort press for, at du skal finde kvinden eller manden i dit liv. I stedet drejer det sig om at finde en, som du kan mødes og hygge dig med, og så kan tingene ellers gå sin gang derfra.

Når man opretter sig på siden – hvilket i øvrigt er helt gratis – skal man først vælge, hvad man søger på siden. Her vil det ret hurtigt blive tydeligt, at C-Date er for alle og enhver, for man kan både bruge tiden på at finde en kæreste, en ven, et one night stand og sågar en affære, hvis man er til den slags grisseri. 

Hovedformålet med C-Date har dog altid været at fascilitere frække dates, og selvom dating sitet måske virker en smule uskyldigt, skal du ikke tage fejl – de fleste er her for at aftale en fræk date, som gerne skal ende med hed, nøgen omfavnelse på lagnerne. 

C-Date tilbyder sine brugere at foretage videoopkald, hvilket vi er ret begejstrede for. Risikoen ved dating sites er nemlig, at den person man skriver med, ikke nødvendigvis er den samme, når man mødes i den virkelig verden. For at blive klogere på om kemien er der, kan man derfor med fordel tale sammen på video på platformen. Du kan dermed lettere vurdere, om det virkelig slår gnister imellem jer, eller om I måske fungerer bedst sammen over skrift.

Det gode

Det dårlige

Type
Seniordating (50+)

Antal brugere
25.000

Primær aldersgruppe
50-75 årige

Fra

79 kr.

pr. måned

50plusmatch
Socialt medie for 50-årige og ældre

50plusmatch er som udgangspunkt et dating site, men når vi alligevel kalder det for et socialt medie, er det fordi, du på siden finder en masse sjove og smarte funktioner og features, som ikke nødvendigvis handler om at møde en ny partner, men snarere om at hygge dig og have det sjovt i selskab med andre jævnaldrende.

Hos 50plusmatch kan du blandt andet quizze, følge med på din tidslinje og slå beskeder op på den digitale opslagstavle. Det er ikke helt skævt at sammenligne 50plusmatch med Facebook, men udelukkende for folk over 50. 

Nye profiler på siden kontrolleres manuelt, hvilket betyder, at du roligt kan trykke dig rundt på siden og skrive med andre brugere uden at frygte, at du bliver scammet af en svindler.

Det er værd at fremhæve, at tonen angiveligt skulle være rigtigt god hos 50plusmatch. Folk er høflige og taler pænt til hinanden, hvilket vi virkelig værdsætter, da det langt fra altid er tilfældet på internettet.

Det gode

Det dårlige

Type
Fræk dating

Antal brugere
250.000

Primær aldersgruppe
20-65 årige

Fra

299 kr.

pr. måned

Victoria Milan
Frækt og diskret dating site

Victoria Milan har mere end 9,2 millioner brugere på verdensplan, hvilket er ret beundringsværdigt. Særligt imponerende er det dog, når man tænker på, at sidens formål er temmelig uetisk. Det er dog langt fra alle brugere, som benytter siden til at indlede en forbudt romance, for Victoria Milan er også et rigtigt populært valg for personer, som er på jagt efter et hurtigt knald eller et fast booty call.

Dating sitet giver dig desuden mulighed for at kontakte brugere udenfor Danmark, så hvis du er typen, som rejser meget, kan du sørge for at arrangere en række frække aftaler på forhånd, så du har noget (eller nogen) at lave, når du kommer frem.

Sikkerhed og anonymitet er to kerneværdier hos Victoria Milan, og derfor har du blandt andet mulighed for at verificere din identitet på sitet, så de andre brugere kan se, at du er en ægte person. De kan naturligvis gøre det samme, så I trygt kan udveksle beskeder og aftale at mødes, velvidende at I begge er ærlige og reelle. 

Det er kun betalende brugere, som kan se de andre brugeres billeder, og derfor kan alle og enhver ikke bare oprette sig på siden, fordi de er nysgerrige på, om der mon er nogen, de kender på siden. Oprettelsen er dog helt gratis, så hvis du gerne vil se platformen an, inden du betaler, kan du uden problemer gøre dette.

Det gode

Det dårlige

Type
Almindelig dating

Antal brugere
ca. 19 millioner

Primær aldersgruppe
25-65 årige

Fra

399 kr.

pr. måned

Be2
Dating site med matchalgoritme

Hvis du synes, at online dating er svært, er Be2 måske det helt rette dating site for dig. Her på sitet får du nemlig hjælp til at udpege de personer, som du forventes at passe godt sammen med. 

Når du opretter en gratis profil på siden, skal du først svare på en række personlige spørgsmål om både dig selv og din drømmepartner. Med afsæt i disse svar vil en algoritme herefter præsentere dig for en række kontaktforslag, som du kan række ud til. For mange er det betryggende at vide, at man på papiret er et godt match, ligesom det sparer dig for det hårde arbejde i at søge efter og udvælge de brugere, som du finder interessant.

Når du forhåbentligt har fundet en, som du synes om, er det næste skridt at sende lidt beskeder frem og tilbage, så I kan lære hinanden at kende. Herefter kan det næste med fordel være at foretage et videoopkald på siden, så du får mulighed for at se personen i den anden ende i øjnene. Det er også nemmere at vurdere, om I har god kemi, hvis I kan se og tale med hinanden.

Be2 er en enorm datingside med mere end 19 millioner medlemmer fordelt over 37 lande, hvilket er et bevis på, at Be2 unælgteligt må gøre noget rigtigt, siden det er lykkedes at tiltrække mange singler til sitet.

Det gode

Det dårlige

Dating sites FAQ

Hvilket dating site er bedst?

Herunder følger en rangeret oversigt over de dating sites, som vi mener, er de absolut bedste. 

Tallene i parentes er udtryk for den samlede karakter, vi har givet til de forskellige dating sites.

 1. Dating.dk (8,9)
 2. Single.dk (8,8)
 3. Match.com (8,7)
 4. Senior.dk (8,6)
 5. Scor.dk (8,4)
 6. PartnerMedNiveau (8,1)
 7. C-Date (7,7)
 8. 50plusmatch (7,6)
 9. Victoria Milan (7,3)
 10. Be2 (7,0)

Er det sikkert at oprette sig på et dating site?

Der er som udgangspunkt ingen grund til at være nervøs for at oprette sig på et dating site. 

Langt de fleste platforme sørger for at holde et vågent øje med brugerne, og hvis en bruger udviser mistænkelig adfærd på et dating site, vil profilen i langt de fleste tilfælde blive lukket. 

Nogle dating sites har aktive moderatorer til at holde øje med brugerne, mens andre benytter en anmeldelses-funktion, hvor du kan anmelde brugere, som, du mener, overskrider retningslinjerne på sitet. 

Kan man finde kærligheden på et dating site?

Man kan sagtens finde kærligheden på et dating site – faktisk finder flere og flere par sammen netop igennem dating apps eller sites.

I følge en amerikansk undersøgelse fra 2017 havde omkring 39 % på daværende tidspunkt mødt deres partner på nettet. 8 år tidligere var tallet blot 22 %.

Findes der nogen gratis dating sites?

Ja, der findes enkelte dating sites, hvor du på intet tidspunkt vil skulle have pungen op af lommen for at lege med. I stedet vil du på disse sites blive eksponeret for et utal af reklamer, da de gratis datingtjenester – mere eller mindre uden undtagelse – er reklamefinansierede.

Vi forstår godt, hvis tanken om et 100 % gratis dating site lyder tiltalende. Desværre forholder det sig sådan, at de 100 % gratis danske dating sites, der findes, ikke helt kan matche kvaliteten af dating sites, der kræver betaling af deres medlemmer, når det kommer til aktivitetsniveauet, graden af brugervenlighed og funktionsmulighederne.

Derfor er vores påstand, at dine chancer for at finde kærligheden på et dating site bliver markant større, hvis du opretter dig hos et af de mest populære dating sites og indvilliger i at betale et beskedent beløb med henblik på at få et premium-abonnement.

Fælles for stort set alle de dating sites, der kan finde på at opkræve betaling fra deres medlemmer, hvis disse ønsker adgang til en række af de mest sjove og nyttige funktioner, er, at disse sites lader et potentielt medlem oprette en profil ganske gratis. 

Derfor vil du på alle disse sites kunne snuse rundt uden at skulle have pungen op af lommen. 

Hvilke danske dating sites er de mest populære?

For at svare på, hvilke danske dating sites der er de mest populære, er det nødvendigt at få defineret, hvad der menes med ‘populære’. Dette begreb kan nemlig have mange betydninger iboende i sig.

Hvis der med ’mest populære dating sites’ menes de dating sites med fleste medlemmer, er de mest populære danske dating sites Dating.dk samt Single.dk.

Hvis der i stedet menes de dating sites, som begejstrer flest danskere og får mest ros kastet efter sig, er det lidt sværere at svare entydigt på, hvilke dating sites der er de mest populære, da svaret vil være betinget af, hvilke kilder der bruges, og hvilke kriterier der helt præcist opstilles.

Hvor om alting er, så har et site som Dating.dk et rigtig godt omdømme på eksempelvis Trustpilot. Her modtager sitet en hulens masse ros fra både tidligere og nuværende brugere. 

Derfor går du næppe helt galt i byen, hvis dit ønske er at oprette dig hos Danmarks mest populære dating site, og du i den forbindelse vælger at give Dating.dk chancen.  

Hvad koster det at finde kærligheden på et dating site?

Hvor meget du skal betale for at finde kærligheden, afhænger af flere forskellige forhold. 

Først og fremmest afhænger det af, hvilket dating site du vælger at oprette dig på. Der er nemlig ret stor forskel på abonnement-satserne de enkelte dating sites imellem.

Dernæst spiller den tid, du ender med at bruge på at finde den eneste ene, naturligvis også en rolle for, hvor stor en sum du skal betale for at finde kærligheden. 

Hvis du er heldig og møder dit perfekte match allerede efter en måneds tid på et dating site, vil du naturligvis ikke længere have behov for dit abonnement på sitet, og så vil det – at finde kærligheden online – blive en billig fornøjelse, hvorimod det bliver væsentlig dyrere for dig, hvis der går 4-5 år, før den rette dukker op.

Da vi ikke har nogen spåkoner tilknyttet redaktionen, tør vi ikke gætte på, hvor lang tid du skal bruge på at finde kærligheden online. Det svar må blafre i vinden… 

I stedet vil vi gerne forholde os til de forskellige dating sites’ aktuelle priser på deres premium-abonnementer. 

Længere oppe – som du formentlig har bemærket – har vi angivet, hvor meget en måneds premium-abonnement som minimum koster hos de forskellige dating sites, og man må sige, at priserne varierer en hel del.

Hos en række dating sites vil du kunne date løs for under 100 kroner om måneden, mens andre dating sites forlanger op imod 400 kroner månedligt, hvis du skal have adgang til de sjove funktioner på deres platforme.

Husk, at du kan læse anmeldelser af de dating sites, vi promoverer

Samtlige dating sites, vi promoverer, har vi testet grundigt, hvorfor du hos os finder dybdegående anmeldelser af samtlige sites, vi promoverer.

Hvis du ønsker at læse en eller flere af disse anmeldelser, kan du klikke her.

Husk, at vi byder på meget mere end blot en oversigt over de bedste dating sites

Hos DatingHelp kan du finde meget mere end ovenstående overskuelige oversigt over de bedste dating sites. 

Foruden denne kan du nemlig også blandt andet finde en oversigt over de bedste dating apps.

Derudover har vi skrevet en masse fine artikler med tips og tricks til at finde kærligheden. 

Det være sig blandt andet en artikel om, hvordan du skriver den perfekte profiltekst til din datingprofil, samt en artikel med gode forslag til, hvad du kan snakke om på en første date.

Har du forbedringsforslag?

Hvis du har inputs til noget, som vi kan gøre endnu bedre, så lytter vi hjertens gerne. 

Du kan træffe os på info@datinghelp.dk, og vi bestræber os på at svare på alle henvendelser inden for 24 timer.