Spring til indhold

Gratis dating ❤️
De 14 bedste gratis datingsider og -apps

Picture of Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

Inden vi præsenterer oversigten over de bedste gratis datingsider og -apps, ønsker vi at slå fast, at der kun er meget, meget få ting her i tilværelsen, som er helt gratis. 

Det samme gælder desværre for diverse datingsider og -apps, som naturligvis også skal have penge i kassen, så udgifter kan dækkes, og eventuelle medarbejdere kan blive aflønnet. 

For god ordens skyld pointerer vi, at de sider og apps, vi har valgt at medtage til vores oversigt over de bedste gratis datingtjenester, er platforme, der – som minimum – tilbyder gratis oprettelse. 

Flere af tjenesterne byder tilmed på fornuftige freemium-modeller, hvilket betyder, at du på disse vil kunne komme rigtig langt med en gratis profil.

Med henblik på at kunne give dig et overblik over de bedste datingsider har vi oprettet os på mere end 20 forskellige datingtjenester og testet disse dybdegående.

I vores vurdering af de forskellige datingtjenester har vi særligt lagt vægt på følgende parametre:

 1. Brugervenlighed
 2. Funktioner
 3. Seriøsitet
 4. Aktivitetsniveau
 5. Priser
 6. Sikkerhed

For hver datingtjeneste, vi har testet gælder det, at vi – i forhold til de seks ovenstående parametre – har givet individuelle karakterer fra 0 til 10.

Ligeledes gælder det, at vi har givet samtlige datingtjenester, vi har testet, en samlet karakter. Denne karakter vil altid være et udtryk for gennemsnittet af de individuelle karakterer.

Nedenfor fremgår de samlede karakterer for de datingsider og datingapps, vi anser som værende de bedste. Ønsker du at se de individuelle karakterer for de enkelte sider, skal du klikke dig ind på anmeldelserne af disse.

Foruden vores egne konkrete erfaringer med de enkelte datingsider har vi – i forhold til vores bedømmelse – også inddraget andenhåndsberetninger. Det være sig blandt andet anmeldelser på Trustpilot og deslige.

Vi gør opmærksom på, at der optræder sponsorerede links her på siden.

Danmarks største

Dating.dk logo

8.9

/10

Danmarks største

Oprettelse:
GRATIS

Type
Almindelig dating

Antal brugere
500.000

Fra

129 kr.

pr. måned

Dating.dk
Største datingside i Danmark målt på brugere

Efter danske standarder er Dating.dk en mastodont inden for dating på nettet. Datingsiden, som har været aktiv siden 1998, kan i dag bryste sig af at have omkring 500.000 brugere, hvilket gør siden til den absolut største på det danske datingside-marked.

Vi anbefaler dog ikke udelukkende Dating.dk på grund af størrelsen, for som du sikkert ved, kommer man ikke sovende til succes, hvilket i allerhøjeste grad også gør sig gældende i dette tilfælde. Med andre ord skyldes Dating.dk’s succes, at Dating.dk gennem tiden har gjort – og fortsat gør – rigtig mange ting rigtigt. 

Vi er især begejstrede for den pæne og brugervenlige brugerflade, som sitet byder på. Umiddelbart vil vi påstå, at sitet er så brugervenligt, at selvom du ikke måtte være synderligt teknologikyndig, så lærer du lynhurtigt at finde de funktioner, du har brug for samt at betjene disse hos Dating.dk.

Og apropos funktioner, så byder Dating.dk på en række, som er særligt værd at fremhæve. 

En af disse er ‘Singler i nærheden’-funktionen, hvor du på bedste Tinder-manér skal like eller afvise andre profiler på baggrund af deres billeder og ganske få yderligere oplysninger. Hvis du liker en person, som også har liket dig, bliver I et match.

Vores favorit-funktion hos Dating.dk er dog deres matchsystem, som hjælper dig med at vurdere, om du passer godt med de andre brugere på siden. På baggrund af din egen personlighed og dine krav til en partner angiver systemet via en procentsats, hvor godt du passer med de profiler, du besøger. 

100 % angiver, at der er tale om et perfekt match, mens 1 % indikerer, at du og den profil, du besøger, er som hund og kat. 

Matchsystemet kan være en stor hjælp, hvis man ikke helt er klar over, hvem man skal prøve at skrive til hos Dating.dk. Men selv hvis du ér bevidst om dine krav til en partner, og hvad du søger, kan matchsystemet hjælpe dig med at vurdere, om en given datingprofil er værd at bruge tid på eller ej.

Vi er ikke alene om at være glade for Dating.dk, for hos Trustpilot har datingsiden i skrivende stund en samlet vurdering på 4,4 ud af 5, hvilket er vildt flot for en datingside. Sådanne sites scorer nemlig sjældent over 4 på Trustpilot.

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Datingapp

Antal brugere
75 millioner

Fra

129 kr.

pr. måned

Tinder
Populær datingapp, der byder på en fornuftig freemium-model

Tinder screenshot DK

I Danmark er Tinder den mest populære rendyrkede datingapp, hvilket særligt har én positiv følgevirkning – nemlig at aktivitetsniveauet er yderst højt. 

Dette betyder, at uanset hvor du måtte bo i Danmark, vil der formentlig være en del profiler, du kan swipe dig igennem med henblik på at finde kærligheden, eller hvad du nu engang søger, hvis du vælger at give Tinder chancen.

Foruden et rigtig fint aktivitetsniveau skal Tinder roses for at være en ekstremt brugervenlig og underholdende datingtjeneste. 

Grundstenen i Tinder er en ‘swipe’-funktion, hvor du ‘swiper’ potentielle matches – som er profiler, der befinder sig i nærheden af dig geografisk – til højre eller venstre, alt efter om du er interesseret i at lære disse potentielle matches bedre at kende. Når to profiler ‘swiper’ hinanden til højre, bliver de et match og får mulighed for at skrive sammen.

Som du sikkert kan fornemme, er vi hos DatingHelp ret så begejstrede for Tinder, og vi føler os sikre på, at du vil være rigtig godt underholdt af appen, sæt du henter denne og opretter en profil. 

Træerne vokser dog ikke helt ind i himlen, da Tinder ikke nødvendigvis vil være det perfekte valg for dig, hvis du er meget seriøs og målrettet i din jagt på kærligheden.

Sagen er nemlig den, at mange slet ikke er på Tinder for at finde en kæreste, men derimod for at blive underholdt, få bekræftelse og/eller finde sexpartnere. 

Når det er sagt, så har vi dog mødt et utal af par, hvis relation startede via Tinder, så det kan bestemt lade sig gøre at finde kærligheden herigennem.

Det gode

Det dårlige

For de seriøse

8.8

/10

For de seriøse

Oprettelse:
GRATIS

Type
Datingside

Antal brugere
380.000

Fra

199 kr.

pr. måned

Single.dk
God datingside med gratis oprettelse

Med ca. 380.000 brugere er Single.dk den næststørste datingside i Danmark. Derfor byder Single.dk – ligesom Dating.dk og Tinder – på et rigtig fint aktivitetsniveau, og et fornuftigt aktivitetsniveau er langt fra det eneste, som Single.dk har tilfælles med de to andre datingtjenester.

Også Single.dk byder nemlig på en yderst overskuelig brugerflade og en række fine funktioner, der gør online dating både sjovt, underholdende og ikke mindst effektivt. Dog adskiller Single.dk sig også på en række områder fra sine to konkurrenter. Eksempelvis adskiller Single.dk sig ved at byde på en brugerbase, hvor langt flere er seriøse i deres jagt på kærligheden, end Tinder eksempelvis gør.

Det betyder, at Single.dk er et rigtig fornuftigt valg af datingside for dig, der jagter kærligheden, men et knapt så fornuftigt valg for dig, der kun er på jagt efter et engangsknald.

For nogle er dating på nettet en privat sag, som alle og enhver ikke behøver at vide noget om; er du af denne overbevisning, vil det formentlig glæde dig at høre, at Single.dk byder på en anonymitets-funktion. Som noget unikt og smart kan du nemlig hos Single.dk vælge at være anonym, så det kun er de personer, du giver tilladelse, som kan se dine billeder. 

Hos Single.dk kan du få præsenteret skræddersyede partnerforslag – det vil sige personer, som du med stor sandsynlighed passer rigtigt godt sammen med – ved at benyttet match-funktionen på siden. 

På baggrund af de oplysninger, som du fodrer Single.dk’s algoritme med, vil din kompatibilitet med sidens andre brugere blive udregnet, hvilket udmønter sig i en oversigt over de datingprofiler, du umiddelbart er det bedste match med. Herefter er det blot op til dig at tage kontakt.

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Almindelig dating

Antal brugere
300.000

Fra

77 kr.

pr. måned

LOVOO
Brugervenlig datingapp med fornuftig freemium-model

Lovoo screenshot DK

På verdensplan er LOVOO en af de førende datingapps på markedet. En påstand, der kan dokumenteres med det faktum, at LOVOO for længst har passeret et samlet antal brugere på 70 millioner verden over. Meget imponerende!

På mange måder er LOVOO en ganske klassisk datingapp, da LOVOO – ligesom Tinder og Badoo – både tilbyder dig en swipe-funktion og at gøre brug af din telefons lokalitetsfunktion med henblik på at vise dig potentielle matches, der befinder sig i nærheden af dit opholdspunkt. 

Når man formår at skabe en datingapp, der tiltrækker så mange brugere, som LOVOO har formået – og fortsat formår – skyldes det, at folkene bag tjenesten har gjort rigtig mange ting rigtigt. Derfor fortjener disse folk en masse ros.

Noget af det, som de fortjener allermest ros for, er at have skabt en yderst brugervenlig platform. At navigere rundt på LOVOO er nemlig meget intuitivt, og allerede efter du har brugt appen ganske få minutter, vil du hurtigt kunne finde samt betjene de funktioner, du ønsker.

Derudover fortjener folkene bag LOVOO ros for at have skabt en datingtjeneste, hvor man som bruger kommer rigtig langt med en gratis profil. 

Hos LOVOO vil du nemlig kunne benytte en række basale funktioner – såsom at skrive og matche med andre – ganske gratis. Noget, som ellers koster penge hos mange af konkurrenterne. 

Et lille men i forhold til LOVOOs freemium-model er dog, at du skal forvente at blive eksponeret for yderst mange reklamer, sæt du ikke opgraderer dit medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Derudover vil der også være en række funktioner, som vil være låste for dig, og du vil opleve en række begrænsninger, eksempelvis i forhold til antallet af daglige swipes. 

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Almindelig dating

Antal brugere
300.000

Fra

79 kr.

pr. måned

Match.com
Opret en gratis profil på en af verdens største datingsider

Match.com er ikke blot en af de største datingsider i verden, det er også den ældste. Siden 1995, hvor siden blev lanceret i hjemlandet USA, har Match.com haft fart på. I dag er tjenesten således tilgængelig i mere end 50 lande verden over. 

Med mere end 11 millioner betalende brugere – heraf omkring 300.000 danske – er der rigtigt gode muligheder for, at din næste kæreste venter et sted på denne digitale datingplatform. 

Hos Match.com kan du – hvis du ønsker det – også søge efter en kæreste uden for landets grænser. Match.com’s søgekriterier er nemlig så fleksible, at disse kan indstilles på en måde, så du får vist ikke-danske profiler. 

Selvom Match.com har en del år på bagen, er sitet på ingen måde blevet metaltræt med tiden. I løbet af alle de år, hvor Match.com har været tilgængelig, har platformen fulgt med tiden, hvorfor Match.com i dag fremstår som et yderst moderne datingsite.

Et af de nyere tiltag hos Match.com er muligheden for at foretage videoopkald, hvilket muliggør, at du – fra dit hjem eller andre steder, hvor du har enten en computer eller telefon inden for rækkevidde – kan føre ansigt-til-ansigt-samtaler med de personer, du kommer i kontakt med via Match.com. Videoopkaldsfunktionen er oplagt at benytte, inden du aftaler et møde i den virkelige verden, da du via et videoopkald hurtigt vil kunne fornemme, om der er kemi eller ej.

Vil du have hjælp til at udpege de datingprofiler, som passer godt med dig, kan du hos Match benytte ‘Matchaffinity’. Via denne tjeneste vil du først skulle besvare en lang række spørgsmål, hvorefter disse bruges til at tegne et billede af din personlighed, og med afsæt heri vil du få præsenteret relevante partnerforslag, altså profiler, som Match.com’s algoritme vurderer, at du passer godt sammen med.

Det gode

Det dårlige

Førende for seniorer

8.6

/10

Førende for seniorer

Oprettelse:
GRATIS

Type
Seniordating (50+)

Antal brugere
120.000

Fra

69 kr.

pr. måned

Senior.dk
Gratis oprettelse hos Danmarks største side for 50+

Hvis du opretter en gratis profil hos Senior.dk, får du ikke blot mulighed for at finde din næste kæreste – du kan også være heldig at finde en eller flere nye venner. Hos Senior.dk opererer de med nemlig undertitlen “Dating & mødested for dig over 50”, og det er derfor ikke samtlige af brugerne på siden, som søger kærligheden. Vores erfaring er dog, at langt de fleste opretter sig på Senior.dk med henblik på at finde deres sjæleven.

På nuværende tidspunkt er Senior.dk den største rendyrkede seniordating-side målt på antallet af medlemmer. Derfor byder sitet på et rigtig fint aktivitetsniveau. Ydermere byder sitet på en meget overskuelig brugerflade, der tager hensyn til, at ikke alle brugere er lige teknologikyndige.

Typisk er der et overlap mellem det overskuelige og det simple, og dette er også tilfældet her. Derfor byder Senior.dk ikke på hulens masse funktioner og menupunkter. Datingsiden kan det, som en sådan nu engang skal kunne, men ellers er der helt bevidst skåret ind til benet, så antallet af forstyrrende elementer befinder sig på et minimum.

Skulle du alligevel få problemer undervejs, er der dog masser af hjælp at hente fra Senior.dk’s kundeservice-personale, som består af både hjælpsomme og effektive mennesker. Noget, som også bemærkes af flere på Trustpilot. 

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Datingapp

Antal brugere
119 millioner

Fra

62 kr.

pr. måned

Happn
Lokalitetsbaseret datingapp, der byder på fin freemium-model

happn screenshot

Happn er en datingapp, der har fået fint fat i danskerne. Datingappen har dog endnu ikke lige så mange danske brugere som eksempelvis Tinder, men den er afgjort rigtig godt på vej til at blive en de mest populære datingapps herhjemme.

Happn fungerer via din telefons lokalitetsfunktion, hvilket betyder, at de personer, som du vil kunne ‘like’ eller ‘afvise’ som regel er personer, du har passeret i den virkelige verden. 

Derfor appellerer Happn i høj grad til dem, der sjældent har modet til at tage initiativet i den virkelige verden, og som gang på gang fortryder, at de ikke fik sagt “hej” eller lignende til en person, de havde et godt øje til. Lyder dette beskrivende for dig? 

Så er Happn det perfekte valg af datingapp. Med denne vil du nemlig i nogle tilfælde få en ekstra chance for at skabe kontakt med et menneske, der udseende- og udstrålingsmæssigt falder i din smag.

At Happn er blevet så populær, som tilfældet er i Danmark, er hverken held eller noget tilfælde. 

Det er snarere et resultat af, at folkene bag Happn har skabt en yderst brugervenlig datingapp, som er ekstremt underholdende at bruge. Happn byder ikke på voldsomt mange funktionsmuligheder, men de funktioner, som appen byder på, er mere end rigeligt i forhold til at finde kærligheden. 

Et yderligere plus ved Happn er, at du kommer rigtig langt med en gratis profil via tjenesten. 

Du vil nemlig både kunne matche og skrive med andre uden at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen. Til gengæld vil du skulle leve med at blive eksponeret for en del annoncer, men dette er i vores øjne en lav pris at betale for at finde kærligheden.

Det gode

Det dårlige

For de frække

8.4

/10

For de frække

Oprettelse:
GRATIS

Type
Fræk dating

Antal brugere
120.000

Fra

83 kr.

pr. måned

Scor.dk
Gratis dating på Danmark frækkeste datingside 

Med en gratis profil hos Scor.dk får du adgang til et lummert univers, hvor der bliver talt åbent om sex, og hvor der flittigt deles frække billeder. 

Du finder med meget stor sandsynlighed ikke kvinden eller manden, du skal giftes og have børn med hos Scor.dk. Her tager man nemlig ikke dating særligt seriøst. Til gengæld er der rig mulighed for at møde en eller flere potentielle sexpartnere, som du kan mødes og hygge dig med. 

Der er massevis af brugere på siden, og vores umiddelbare indtryk er, at de tilmed er ganske aktive. Hvad enten de mange brugere har travlt med at aftale frække dates, skrive frækt i chatten, arrangere pikante events eller diskutere sex i en af de mange grupper, er der altid gang i den på Scor.dk. Du kommer derfor næppe til at kede dig på siden.

Scor.dk er ikke en side for de sarte datere, for der lægges ikke fingre imellem – hverken når det kommer til de billeder, som deles på siden, eller omgangstonen, som er god og høflig, men også vulgær og fræk. 

Scor.dk er blandt de ældste datingsider herhjemme, men kan på ingen måde siges at gammeldags hverken i udtryk eller brandidentitet. Brugerfladen er pæn og brugervenlig, og det er tydeligt, at holdet bag gør en indsats for at følge med tiden – både i forhold til layout, funktioner og indhold på siden.

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Seriøs dating

Antal brugere
120.000

Fra

199 kr.

pr. måned

Partner Med Niveau
Mød intelligente og seriøse singler

Hvis brugerne hos Partner Med Niveau skal beskrives med blot to ord, vil disse ord være ‘intelligente’ og ‘seriøse’. Partner Med Niveau er nemlig et site, der appellerer til de veluddannede, som stiller store krav til en kommende partner.

Ifølge Partner Med Niveau har omkring 65 % af brugerbasen en akademisk uddannelse. Opretter du dig hos Partner Med Niveau, kan du derfor roligt forvente at møde singler, der har noget imellem ørerne.

For at få adgang til Partner Med Niveau skal man først besvare mere end 80 personlige spørgsmål, hvilket kan være en ret tidskrævende affære. Det er derfor kun de singler, som er meget dedikerede og seriøse, som hænger i og klarer sig igennem indmeldelsesprocessen. 

De mange personlige spørgsmål, du vil skulle svare på i oprettelsesprocessen, har ikke udelukkende til formål at sortere useriøse brugere fra. Svarene bruges nemlig også til at tegne et billede af din personlighed, hvilket endvidere – af en veludviklet matchalgoritme – bruges til at eksponere dig for en masse relevante partnerforslag.

Hver gang du besøger en anden profil, vil du i øvrigt blive præsenteret for et tal mellem 1 og 100. Tallet angiver, hvor godt et match du er med personen, hvis profil du besøger.

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Datingapp

Antal brugere
300 millioner

Fra

103 kr.

pr. måned

Badoo
En af verdens største datingapps

Hvis du før har prøvet kræfter med Tinder, vil Badoo virke velkendt. De to datingtjenester byder nemlig på en række af de samme funktioner, eksempelvis den velkendte ‘swipe’-funktion, som Tinder har gjort populær. Brugerfladerne minder også en hel del om hinanden, hvilket kun er godt, for både Tinder og Badoo byder på yderst brugervenlige setups.

Datingtjenesterne er dog ikke fuldstændig ens. 

Eksempelvis adskiller Badoo sig fra Tinder ved at tilbyde en ‘se folk i nærheden af dig’-funktion. En funktion, hvor du vil kunne scrolle dig igennem de profiler, der geografisk set befinder sig tæt på dig. Denne funktion kender du måske fra datingappen Happn, hvor den også figurerer. 

Badoo er gratis at bruge, og du behøver i princippet aldrig at betale for appen. Du kan dog, hvis du finder dankortet frem, købe dig til blandt andet større synlighed, så flere af de andre brugere vil blive eksponeret for din profil, hvilket forhåbentligt vil resultere i, at du får flere matches. 

Derudover giver et premium-abonnement dig også adgang til en række yderligere funktioner, som ikke er nødvendige for succes, men som indiskutabelt vil kunne gøre det lettere for dig at finde kærligheden, eller hvad du nu engang søger.

På verdensplan har Badoo krydset 300 millioner brugere, hvilket er voldsomt imponerende og med til at gøre Badoo til en af verdens mest populære datingapps målt på antallet af medlemmer.

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Datingapp

Antal brugere
45 millioner

Fra

160 kr.

pr. måned

Bumble
Datingapp, hvor kvinden tager initiativet

Bumble screenshot DK

Ved første øjekast forekommer Bumble egentlig ikke særligt unik. Brugerfladen minder meget om den, du finder i andre lignende apps, og funktionerne adskiller sig heller ikke synderligt fra konkurrenternes. 

Skinnet bedrager dog, for Bumble har et særpræg, der gør, at tjenesten adskiller sig fra majoriteten af datingapps, og dette er, at det hos Bumble er kvindernes opgave at række ud og starte en samtale. Denne mulighed har de mandlige brugere nemlig ikke.

Både mænd og kvinder kan frit swipe sig til matches i appen, men når der er et match, er det altså kun kvinderne, der kan indlede en samtale. 

Ovenstående giver ekstra tryghed til kvindelige singler i appen, fordi de er i 100 % kontrol og bestemmer, hvilke mandlige brugere som må sende dem beskeder. Ligeledes får mændene lov at hvile hjernerne og holde en smule fri i forhold til at tage initiativet, hvilket kun er fair, da adskillige undersøgelser viser, at mænd generelt set er bedst til at skrive først på diverse datingapps.

Hvis ovenstående lyder tillokkende, vil tanken om at prøve Bumble formentlig ikke blive mindre tillokkende, når vi fortæller dig, at Bumble byder på en rigtig fin freemium-model, hvor du – uden at skulle have pungen op af lommen – får gratis adgang til en række basale og spændende funktioner.

Bumble kan i øvrigt benyttes til mere end blot dating, for opretter du en profil i appen, kan du også benytte ‘Bumble BFF’, hvor det handler om at finde nye venner og bekendtskaber, eller ‘Bumble Bizz’, hvor fokus er på at udvide ens professionelle netværk. 

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Fræk dating

Antal brugere
36 mio.

Fra

179 kr.

pr. måned

C-Date
Kæmpe datingside til uforpligtende dates

C’et i C-Date står for ‘casual’, som på dansk kan oversættes til ‘afslappet’. Og netop afslappet beskriver ret præcist tilgangen til dating på siden, hvor det handler mere om at aftale en fræk date end at planlægge et bryllup.

De fleste af de mange, mange brugere hos C-Date har oprettet sig på siden, fordi de ønsker at møde andre med samme tilgang til dating, som de selv har – nemlig at det hele ikke behøver være så alvorligt. 

C-Date er en perfekt datingside, hvis du uforpligtende vil mødes med andre singler og eventuelt ende på lagnerne sammen og samtidig undgå sure miner dagen efter, hvis du ikke ønsker at se vedkommende igen. 

Det betyder dog ikke, at din soul mate ikke kan befinde sig på platformen – du kan sagtens ende ud i et seriøst parforhold igennem C-Date – men det er bestemt ikke med denne intention, du bør oprette dig på siden. Størstedelen af brugerne på C-Date leder nemlig efter lidt uforpligtende sjov. Dog synes vi at fornemme følgende tendens: Et stigende antal brugere opretter sig med henblik på at jagte kærligheden.

Fordi fræk dating kan dele vandene en smule, giver det god mening, at der er fokus på anonymitet og diskretion hos C-Date. Noget, der blandt andet kommer til udtryk ved, at samtlige profilbilleder er slørede for ikke-betalende medlemmer. Med andre ord betyder det, at nysgerrige snushaner ikke vil kunne se, at du benytter C-Date. Ikke medmindre de selv betaler og bliver en del af det frække fællesskab i hvert fald.

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Fræk datingside

Antal brugere
250.000

Fra

299 kr.

pr. måned

Victoria Milan
Populær datingside, kendt for sine kontroversielle reklamer

Rigtigt mange har allerede hørt om Victoria Milan, for datingsiden har i en længere periode annonceret ret aggressivt i blandt andet radioen, hvor reklamerne har fået mange danskere til at få frikadellerne galt i halsen. I reklamerne tales der nemlig om utroskab, og om hvordan Victoria Milan er en platform for netop denne type uetiske dating. 

Her hos DatingHelp.dk går vi på ingen måde ind for utroskab; lad os slå det fast med det samme! 

Når vi alligevel anbefaler Victoria Milan, skyldes det, at datingsiden er meget mere, end hvad det lidt blakkede ry indikerer.

Platformen bruges nemlig af rigtig mange singler, der søger frække dates, og dette ser vi bestemt ikke noget problem i. Dog lukker vi ikke øjnene for, at platformen også bruges til at facilitere utroskab, og derfor vil vi gerne komme med en opfordring til dig, hvis du er i et forhold, og du overvejer at oprette dig på Victoria Milan.

Har du tænkt nu også tænkt dig godt og grundigt om? Overvej lige, hvor såret du selv ville blive, hvis det var din partner, som oprettede sig på Victoria Milan og ledte efter en affære. Husk på, at når du først har foretaget et sidespring, så kan dette altså ikke gøres om. 

Det gode

Det dårlige

Oprettelse:
GRATIS

Type
Almindelig dating

Antal brugere
ca. 19 millioner

Fra

399 kr.

pr. måned

Be2
Få unikke partnerforslag

Oprettelsen hos Be2 er helt og aldeles gratis, men skal du for alvor have noget ud af din tid på siden, skal du desværre betale for et medlemskab. Dette hænger blandt andet sammen med, at du eksempelvis ikke vil kunne skrive beskeder med en gratis profil.

Desværre er Be2 i den lidt dyrere ende, hvis vi sammenligner med andre datingsider i Danmark. 

Vi har dog alligevel valgt at tage Be2 med på vores liste, da vi er ret begejstrede for de funktioner, som datingsiden byder på. 

I den sammenhæng er det blandt andet værd at nævne Be2’s avancerede matchalgoritme, der løbende viser dig relevante partnerforslag, så du slipper for at bruge en masse tid på at søge dig frem til potentielle partnere. Matchalgoritmen tager udgangspunkt i en lang række spørgsmål, som du besvarer under oprettelsen af din gratis profil.

Derudover er vi ret begejstrede for muligheden for at foretage videoopkald. At skrive sammen på en datingside er én ting, men at tale sammen ansigt-til-ansigt er typisk noget helt andet, og som regel vil et videoopkald hurtigt åbenbare, hvorvidt der er kemi mellem to mennesker eller ej.

Det gode

Det dårlige

Gratis dating FAQ

Hvilken gratis datingtjeneste er bedst?

Med afsæt i dybdegående tests har vi givet hver enkelt datingtjeneste, vi promoverer ovenfor, en samlet kvantitativ vurdering. Herunder følger – med afsæt i disse vurderinger – en rangeret oversigt over de bedste gratis datingsider og -apps, hvor tjenesternes samlede karakterer fremgår i parenteserne:

 1. Dating.dk (8,9)
 2. Tinder (8,9)
 3. LOVOO (8,8)
 4. Single.dk (8,8)
 5. Match.com (8,7)
 6. Senior.dk (8,6)
 7. Happn (8,6)
 8. Scor.dk (8,4)
 9. PartnerMedNiveau (8,1)
 10. Badoo (8,1)
 11. Bumble (8)
 12. C-Date (7,7)
 13. Victoria Milan (7,3)
 14. Be2 (7,0)

Findes der gratis datingsider?

Ja, det gør der. 

I vores oversigt har vi taget udgangspunkt i datingsider, som tilbyder gratis oprettelse. De fleste af de sider, som vi promoverer, kræver dog et betalt medlemskab, hvis du skal have adgang til de sjove funktioner, og denne forretningsmodel går igen hos langt, langt de fleste datingside-operatører.

Det er dog muligt at finde reklamefinansierede datingsider, hvor du som bruger slipper for at skulle have pungen op af lommen. 

Til gengæld vil du – i tilfælde af at du ender med at bruge en af disse sider – skulle acceptere, at et utal af reklamer kæmper om og forstyrrer din opmærksomhed. 

Findes der gratis datingapps?

Også er er svaret ja.

Alle de datingapps, vi promoverer, længere oppe byder nemlig på både gratis oprettelse og fornuftige freemium-modeller.

Hvad en freemium-model præcist indebærer varierer fra datingapp til datingapp, men fælles for de datingapps, vi promoverer, er, at du vil kunne skrive med andre brugere uden at skulle have pungen op af lommen. Ikke tosset, vel?

Er gratis datingsider tiden værd?

Man får, hvad man betaler for, siger man. 

Det samme gør sig som regel gældende for datingsider, og derfor kan du som udgangspunkt forvente en bedre oplevelse, hvis du vælger en betalt datingside frem for en 100 % gratis. 

Det giver sig selv, at operatørerne bag en betalt datingside har flere midler til og bedre forudsætninger for at udvikle deres datingplatform end de operatører, som bygger helt gratis datingsider. Derfor er de betalte tjenester som regel de gratis tjenester overlegne, hvad angår funktionalitet, brugeroplevelse og så videre.

Vi forstår dog godt, at pengene i perioder kan være små, og at der måske ikke altid er midler for alle og enhver til at betale for dating på nettet. 

Hvis dette er tilfældet for dig, vil det ikke være nogen tosset idé at give en af de 100 % gratis datingtjenester chancen.  Alternativt kan du gå med en af de billigere datingsider. Via vores oversigt vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over, hvilke disse er. 

Kan man finde kærligheden via gratis datingsider/datingapps?

Det kan man helt sikkert. 

Som vi tidligere har været inde på, findes der nemlig en række datingsider, der er 100 % gratis, og du vil uden tvivl, hvis du er tålmodig og en smule heldig, kunne møde dit livs kærlighed på en af disse sider.

Derudover findes der også en del datingapps, hvor du kommer ret langt med en gratis profil. To af disse apps er Lovoo og Tinder, som vi promoverer længere oppe. Via disse vil du både kunne matche og skrive med andre uden at skulle have pungen op af lommen.

Dog vil du – også på disse apps – opleve en række begrænsninger med en gratis profil, eksempelvis i forhold til antallet af daglige swipes. 

Ligeledes vil du skulle være indstillet på at blive eksponeret for en del reklamer, hvis ikke du vælger at opgradere din profil til en betalt en af slagsen.

Hvor mange finder kærligheden via online dating?

Vi har desværre ikke været i stand til at finde nogen danske data omkring dette emne. 

Til gengæld har vi fundet en række amerikanske data, der kaster lys over feltet. Blandt andet hos The Knot, der i 2019 udgav en stor undersøgelse, hvori det påstås, at omkring 22 % af alle romantiske relationer starter online.

Derudover faldt vi over en række undersøgelser, der antyder, at forhold, der begynder online, statistisk set har større chancer for at holde i lang tid, sammenlignet med forhold, der begynder offline.

Bliver man nogensinde for gammel til at date online?

Nej, man bliver aldrig for gammel til at date online!

Dog er det naturligvis lidt besværligt at date online, hvis ikke man er vant til at betjene hverken en telefon eller en computer, da online dating som regel praktiseres via disse remedier. En tablet er for øvrigt også en mulighed.

For dem, der er godt oppe i årene, og som ønsker at date online, findes der en række fine platforme målrettet ældre.

Et par af disse er Senior.dk og Singles50.dk, hvor samtlige brugere er mindst 50 år. 

Derudover findes der også en enkelt platform målrettet +60-årige, så selvom du måtte nærme dig pensionsalderen eller måske allerede har krydset denne, så er det bestemt ikke for sent for dig at komme i gang med at date online.

Hvilke danske datingsider er størst?

Hvis du vil have succes med at date online, er det vigtigt, at du finder en datingside med et fornuftigt aktivitetsniveau, og dette er desværre ikke tilfældet for samtlige danske datingsider.

Vælger du enten Dating.dk eller Single.dk som din næste datingside, kommer du næppe til at kede dig. Disse to sider er nemlig – målt på antallet af medlemmer – de to største i Danmark.

Aldersspredningen er nogenlunde stor på begge sider, så uanset hvor gammel du måtte være, burde der være en del profiler i samme aldersgruppe som dig hos disse datingaktører. 

Hvis du er over 50 år gammel, er det dog sandsynligt, at det giver endnu mere mening for dig at oprette dig hos en senior-datingside, såfremt du søger en romantisk relation på din alder. På senior-datingsiderne er alle brugere nemlig mindst 50 år.

Få gode tips og tricks til dit datingliv hos os

Hos Datinghelp.dk byder vi på meget mere end blot en oversigt over de bedste gratis danske datingsider. Hos os finder du nemlig også et utal af velskrevne artikler, der kan hjælpe dig i din søgen på kærligheden.

Eksempelvis finder du en artikel, hvor du kan lære at skrive den perfekte profiltekst. Derudover byder vi også på en velskrevet artikel med ideer til gode samtale-emner på en første date. Og disse to artikel-eksempler er altså blot et lille udsnit af, hvad vi samlet set byder på i vores artikel-sektion.

Derudover er det værd at nævne, at du hos os også kan finde en oversigt over de bedste datingapps. Det kan nemlig sagtens være, at det giver mening for dig både at oprette dig på en datingside og en datingapp. Det er nemlig lidt lettere at få bid på kærlighedskrogen, hvis man fisker i flere kærlighedssøer.

Vil du i kontakt med os?

Vi er altid meget åbne over for forbedringsforslag, så hvis du har inputs til noget, vi kan gøre bedre, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi kan kontaktes på info@datinghelp.dk. Samme mail kontakter du endelig bare, hvis du har rettelser til vores indhold.