Spring til indhold
Picture of Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

Dating30plus
anmeldelse

Dating30plus logo

Er du klar til at finde personen, som du skal stifte familie og dele resten af livet med? Så er Dating30plus et oplagt sted at lede.

Hos Dating30plus er brugerne alle fra 25 og op til omkring 40 år, og udover at have alderen tilfælles, er brugerne også alle enige om, at dating på nettet skal tages alvorligt.

Dating30plus skal meget gerne ende med at være den sidste datingside, man opretter sig på. Ikke fordi man bliver skræmt væk, men fordi brugerne på denne datingside alle har intentioner om at finde den sidste kæreste, som de skal dele fremtiden med.

Vi har oprettet en profil hos Dating30plus og gennemtestet siden. Resultatet af vores arbejde finder du i denne anmeldelse, hvor du med garanti vil blive klogere på, om datingtjenesten er noget for dig.

Type

Dating for seriøse singler på 25+

Målgruppe

Seriøse singler i alderen 25 - 40 år

Kønsfordeling

51 % mænd | 49 % kvinder

Indholdsfortegnelse

Vores vurdering:

7.3

Brugervenlighed
9.0/10
Funktioner
8.0/10
Seriøsitet
9.0/10
Aktivitetsniveau
6.0/10
Priser
5.0/10
Sikkerhed
7.0/10
Dating30plus screenshot DK

Det gode

Det dårlige

Priser hos Dating30plus

1 måned
699 kr./md.
Pris i alt: 699 kr.

3 måneder
599 kr./md.
Pris i alt: 1.797 kr.

6 måneder
399 kr./md.
Pris i alt: 2.394 kr.

Vær opmærksom på, at dit medlemsskab automatisk fornyes ved udløb. Du skal opsige dit medlemskab senest 14 dage før udløb af din nuværende aftale. Du binder dig til hhv. 1, 3 eller 6 måneder ad gangen og betaler den samlede pris på én gang.

Forskellen på betalt og gratis medlemskab

Du kan ganske gratis oprette en profil hos Dating30plus. Med en gratis profil kan du navigere rundt på siden og vurdere, om funktionaliteten og brugerfladen falder i din smag. 

Vil du i kontakt med de andre brugere på datingsiden, er det dog nødvendigt at betale for et premium medlemskab. 

Funktioner som gratis medlem:

  • Rediger din profil
  • Tag personlighedstest
  • Upload profilbillede
  • Se hvem der er online
  • Se kontaktforslag

Funktioner som betalende medlem:

  • Se andres profilbilleder
  • Send og læs beskeder
  • Foretag videosamtaler
  • Tilføj brugere som favoritter

Sådan opretter du en profil

Du kan oprette en profil hos Dating30plus helt gratis.

For at gå adgang til datingsiden, skal du gørst igennem indmeldelsen, som starter med indtastning af navn, fødselsdato og din bopæl. 

Herefter skal du besvare en række spørgsmål om din drømmepartner. Du skal blandt andet oplyse alderen på din ideelle partner, ligesom du har mulighed for at oplyse eventuelle præferencer til hans/hendes udseende.

Med din ønskede partner beskrevet er det tid til at fortælle mere om dig selv. Her skal du blandt andet oplyse din øjen- og hårfarve, højde, vægt, indtægt, job og lignende.

Det sidste skridt i oprettelsen af din profil er at indtaste din email og vælge et kodeord. Du vil kort herefter modtage en mail i din indbakke, hvori du finder et link, som du skal trykke på for at bekræfte din konto.

Dating30plus oprettelse af profil

Brugerne på Dating30plus.dk

Målgruppen hos Dating30plus er seriøse singler fra 25 år og op. Brugerne på siden befinder sig i aldersintervallet 25-40 år.

Datingsiden henvender sig til unge, som er på jagt efter et seriøst parforhold, som gerne skal ende ud i stiftelse af en familie. Du finder derfor ikke singler her på siden, som kun er ude efter at mødes til et hurtigt knald – her går brugerne efter hele pakken; Volvo, villa og vovse!

Dating30plus står i stærk kontrast til mindre seriøse datingapps som fx Tinder, hvor dating er ret overfladisk og hovedsageligt er baseret på udseendet og her-og-nu lyster. Hos Dating30plus dater man mere langsigtet med henblik på at finde personen, man kan dele resten af livet med.

Der er tale om en relativt ny datingside i Danmark, og derfor har det endnu ikke været muligt for os at finde frem til data om mængden af brugere på siden. Dating30plus fortæller dog selv, at de får i omegnen af 24.000 nye medlemmer hver dag på verdensplan.

Antal brugere:
Ukendt

Målgruppe:
Singler på 25 år og over

Kønsfordeling
51 % mænd | 49 % kvinder

Særlige funtioner

Hos Dating30plus handler det om at finde den helt rette partner og intet andet. Derfor er der skåret ind til benet, hvilket betyder, at unødvendige funktioner er blevet sorteret fra. 

Til gengæld er der fokus på det vigtige, nemlig et velfungerende beskedsystem, en god søgefunktion, og relevante partnerforslag.

Matchmaking

Hvis du ønsker at få hjælp til at finde den perfekte partner, er der masser af assistance at få hos Dating30plus, hvis unikke match-system sørger for at præsentere dig for de personer, som du passer særligt godt med.

Når du opretter en profil hos Dating30plus, skal du, som vi har nævnt tidligere, besvare en række spørgsmål om dig selv, ligesom du skal oplyse ønsker til en eventuel partner.

Med afsæt i dine svar og ønsker, vil du modtage en række partnerforslag, som du kan vælge at kontakte. 

Du kan ligeledes benytte matchmaking-systemet til at vurdere din kompatibilitet med hver enkelt datingprofil, du besøger på siden. Du kan blandt andet se, hvor enige i er i forhold til holdninger og værdier, ligesom du kan dykke ned i, hvor godt jeres personligheder harmonerer. 

Videochat

Der kan være stor forskel på, hvor godt samtalen flyder på skrift og når man taler ansigt til ansigt. Derfor er det oplagt at benytte muligheden for at videochatte hos Dating30plus, så I bedre kan vurdere, om kemien også er der udenfor cyberspace. 

For at kunne videochatte med de andre brugere på siden, skal du først have udvekslet et par beskeder med den pågældende person. Holdet bag datingsiden har sat denne forhindring op, så man ikke umotiveret modtager opkald fra personer, som man ikke er interesseret i. Det giver en mere sikker og tryg oplevelse på siden, hvilket vi sætter pris på.

Videochat-funktionen er, ligesom det er tilfældet med de fleste andre funktioner på siden, forbeholdt betalende premium-medlemmer. 

Endnu ingen anmeldelser af Dating30plus

I erkendelse af at vores opfattelse af en datingside ikke altid er den samme som brugernes, tjekker vi altid sider som Trustpilot, hvor vi nærlæser brugeranmeldelser. Dating30plus er dog så ny en datingside, at der endnu ikke er nogen anmeldelser at finde af datingsiden, og derfor må vi nøjes med at vurdere siden udfra vores eget indtryk.

Konklusion:
Er Dating30plus din tid værd?

Dating30plus.dk er den eneste datingside i Danmark, som henvender sig specifikt til målgruppen 25-40 år, hvilket gør den ret unik. 

Brugerne på siden har alle tilfælles, at de er meget seriøse omkring deres søgen efter den partner, som forhåbentligt bliver den sidste.

Du skal kun oprette dig hos Dating30plus, hvis du er klar til at slå dig ned og stifte familie. Hvis du ikke er seriøs omkring dating, og måske mest af alt leder efter et one night stand eller to, er dette ikke den rette side til formålet.  

Efter at have testet siden er vi ganske imponerede over brugervenligheden og de få men velfungerende funktioner, som tilbydes på sitet. Der er tale om et nyere datingsite, og derfor er den naturligvis ikke overbefolket endnu. Vi har dog en klar idé om, at der nok skal komme en del brugere til, når blot kendskabet til siden vokser i befolkningen. 

Der er ingen vej udenom et betalt premium-medlemskab hos Dating30plus, for uden et sådan kan du blandt andet ikke sende beskeder til andre brugere, hvilket gør det umuligt at aftale en date i den virkelige verden. Desværre er prisen for at benytte Dating30plus i den høje ende af prisskalaen, men pris og kvalitet hænger som bekendt ofte sammen. Den relativt høje pris vil desuden have den positive effekt, at det kun er de absolut mest seriøse og dedikerede singler, som vælger at punge op, hvilket bidrager til datingsidens målsætning om netop at tiltrække denne type singler.

Det er fuldstændigt gratis at oprette en profil på siden, så det er vores klare anbefaling, at du giver Dating30plus en chance med en gratis profil.