Spring til indhold
Hjem » De 8 fedeste ting ved at være single

De 8 fedeste ting ved at være single

De 8 fedeste ting ved at være single

Uanset om man er single eller i et fast forhold, så er der gode og dårlige ting ved tilværelsen, og i artiklen her zoomer vi ind på de – i vores øjne – otte fedeste ting ved netop singletilværelsen.

Som single kan man godt have perioder, hvor man virkelig savner en kæreste. Hvis disse perioder skal være så milde og korte som overhovedet muligt, er det en god idé at minde sig selv om alle de fordele, der er forbundet med at være single. 

Skulle du have glemt nogle af disse, er du landet det helt rette sted. 

I de kommende afsnit zoomer vi nemlig ind på de – i vores øjne – otte fedeste ting ved at være single.

Kys med dem, du har lyst til

Som single står man ikke til ansvar over for andre end sig selv, hvorfor man kan score lige så tosset, man vil. 

Det kan man altså ikke i et forhold – i hvert fald ikke et monogamt et af slagsen.

Hos Datinghelp.dk er vores råd til singler altid, at de bare skal trykke speederen i bund og leve livet. 

Dels fordi det kan være rigtig dejligt og hyggeligt at kysse med en masse forskellige, mens man er i det, men også fordi det er vigtigt at få løbet hornene af sig, før man møder den eneste ene, så man ikke pludselig kommer til at savne dét at være single og tænker tilbage på singleperioderne som uforløste. 

Ingen kamp om fjernbetjeningen

Ingen kamp om fjernbetjeningen

Det hører til sjældenhederne, at man deler TV- og filmsmag 100 % med sin kæreste, hvilket kan føre til mange skænderier og kontroverser. 

Personligt har jeg da i hvert fald fået en del på puklen over at skulle se fodbold de gange, jeg har været i forhold, selvom jeg i disse perioder nedtonede antallet af kampe jeg så.

Som single slipper du for at indgå kompromiser om, hvad der skal strømme ud af fjernsynsskærmen. Her ligger magten nemlig hos dig og kun dig, og det er jo ikke så tosset, vel? 

Masser tid til at dyrke dine hobbyer

Hvis et forhold skal fungere, er det nødvendigt, at man afsætter en god mængde tid samt en god portion mentale ressourcer til at pleje dette. 

Det siger derfor sig selv, at når man ikke er i et forhold, frigives der en masse tid og sommetider også nogle mentale ressourcer. 

Denne frigivne tid anbefaler vi, at du bruger på noget, der gør dig glad, og det kunne eksempelvis være dine hobbyer, såfremt du har sådanne. Har du ingen særlige hobbyer, er det i øvrigt aldrig for sent at få sådanne.

Masser tid til at se vennerne

Som single har man bare mere tid til at se sine venner end som kærestekedelig, og at dette er tilfældet, bør du nyde i fulde drag.

Hos Datinghelp.dk er der nemlig flere, der nu befinder sig i et forhold, og som i perioder godt kunne tænke sig væsentlig mere tid til at dyrke deres venskaber.

Ingen svigerfamilie

Ingen svigerfamilier

Som single skal du ikke døje med nogen svigerfamilie, og det bør du virkelig værdsætte! 

Gode svigerfamilier hænger nemlig ikke på træerne, og næsten alle mennesker oplever før eller siden i deres liv at få en svigerfamilie bestående af et eller flere meget anstrengende medlemmer. 

Du har tid og overskud til at jagte dine karrieremål

Som tidligere bemærket kræver et forhold, at man investerer tid og mentale ressourcer. Er man ikke i et forhold, har man derfor – som minimum – en masse tid til andre ting, og hvis du er en ambitiøse type, der gerne vil have en flot og misundelsesværdig erhvervsmæssig karriere, er dine forudsætning ekstra gode som single.

I så fald skal du nemlig ikke tage hensyn til andre end dig selv, og der vil ikke være noget brok, når du kommer sent hjem fra lange arbejdsdage. 

Mulighed for at være lidt doven i hjemmet

Hvis du har en kæreste med rengøringsvanvid, er der hverken chance for, at du kan lade opvasken stå et par dage, eller at du kan udskyde støvsugningen af hjemmet.

Som single er der ikke noget brok, hvis du sommetider lader dovenskaben diktere din adfærd og indfører lidt spansk ‘mañana, mañana’-mentalitet, når det kommer til de praktiske og kedelige opgaver i hjemmet. I stedet er der kun din dårlige samvittighed, du skal bokse med.

Den næste store forelskelse lurer lige om hjørnet

Den næste store forelskelse lurer lige om hjørnet

Det – at være forelsket – hører starten af et forhold til, hvilket betyder, at uanset hvor godt et match man møder, så vil forelskelsen før eller siden ebbe ud. Det er selvsagt en skam, men sådan er vi mennesker nu engang indrettede.

Som single er det på mange måder sandsynligt, at din næste forelskelse ikke befinder sig særligt langt ude i horisonten, og det er sgu da opløftende at tænke på, ikke? Der findes nemlig ikke nogen mere fantastisk og berusende sindstilstand end forelskelsen.

Hvis du ønsker at øge chancerne for en forelskelse inden for den nærmeste fremtid, giver det mening aktivt at søge efter en partner, hvilket du blandt andet kan gøre via en datingside og/eller -app.