Spring til indhold
Hjem » Den store emoji-parlør: Dette betyder en række forskellige emojis på digitale datingtjenester

Den store emoji-parlør: Dette betyder en række forskellige emojis på digitale datingtjenester

Bruger du emojis, når du dater online, så bør du træde lidt varsomt. Nogle emojis har nemlig overraskende og uventede betydninger, som det langt fra er alle, der er bevidste om. Artiklen her kan anses som en art parlør, hvor du kan blive klogere på merbetydningen af en række forskellige emojis, når disse bruges på en datingtjeneste.

Vidste du, at det – at give thumbs up – i Iran ikke har de positive konnotationer, som det har, når det gives i Danmark? 

I Iran betyder thumbs up nemlig ikke, at alt er godt, men kan derimod sammenlignes med at give fuck-fingeren.

Ovenstående er blot et af flere eksempler på, hvordan vores kommunikative koder kan variere fra sted til sted. 

Er man den gestikulerende type, kan man derfor let komme galt af sted med sin kommunikation, sæt man samtidig er rejselysten.

Desværre er det ikke meget lettere at undgå at kommunikere noget utilsigtet digitalt end i virkeligheden. Særligt hvis man dater online…

Sagen er nemlig den, at online datere har deres helt eget kodesprog i form af emojis med mere eller mindre overraskende betydninger. 

Hvis du vil undgå utilsigtet at lægge op til lidt lir, eller du godt kunne tænke dig at lære, hvordan du subtilt fortæller andre, at du er klar på mere end blot en kop kaffe, så skal du kaste dig frådende over det kommende afsnit, hvor vi gennemgår betydningen af en række forskellige emojis, når disse bruges på en online datingplatform. 

Vær dog opmærksom på, at det ikke er samtlige online datere, der kender merbetydningen af de forskellige emojis, hvorfor det ikke er sikkert, at samtlige andre brugere fanger dine subtile budskaber kommunikeret via emojis. Nogle skal dog nok fange dem!

Dette betyder en række forskellige, populære emojis 

eggplant-and-banana

Hvis du inviterer en date på middag, og du beder ham tage et par ingredienser med, så undlad at være alt for emoji-orienteret i din kommunikation. 

I hvert fald hvis du ønsker, at din date skal medbringe enten en aubergine eller en banan.

På diverse datingservices – og faktisk også andre steder- refererer aubergine- og banan-emojien nemlig til en fallos.

Vi bliver bliver i den lumre afdeling!

Er du glad for ferskner, bør du ikke kommunikere din begejstring ved at inddrage en emoji. Ikke medmindre du også er glad for numser i hvert fald.

På datingservices refererer fersken-emojien nemlig en til en numse,

Hvis en kvinde inviterer dig på cookies eller taco, og hun bruger disse emojis i sin inviation, bør du nok spise hjemmefra, hvis du takker ja.

Taco- og cookie-emojien refererer nemlig til en kvindes ædlere dele på diverse datingapps.

Får du tilsendt en ild-emoji og intet andet, skal du juble. 

Denne emoji kan nemlig oversættes til noget i stil med ‘du er super hot‘.

Træd varsomt, hvis du bruger kirsebær-emojien. Særligt hvis du har tænkt dig at give udtryk for, at du hader kirsebær.

Og hvorfor så det?

Jo, det skyldes, at kirsebær-emojien, når den bruges på en online datingservice, kan referere til en kvindes barm.

Bruger du tunge-emojien på en datingservice, kommunikerer du, at du er tørstig efter noget eller nogen.

Med andre ord er tunge-emojien altså både frisk og fræk, når den bruges på en datingtjeneste.

Vær varsom med at bruge OK-tegnet på datingapps.

For nogle refererer dette tegn nemlig til røvhullet og er altså ikke et udtryk for, at en person eller noget andet er ok.

Bruger du djævle-emojien om dig selv, kommunikerer du, at du er uartig.

Og ikke uartig på den der måde, hvor du går over for rødt, når der ikke er nogen biler, eller du spiser lørdagsslik om onsdagen. 

Men uartig på den frække, seksuelle måde.

Hvis du finder kombinationen af popcorn og et snefnug i en persons profiltekst, eller en person sender dig denne emoji-kombination, betyder det ikke, at vedkommende vil en tur i biografen på en vinterdag.

I stedet refereres der til begrebet ‘Netflix and chill‘, som på datingservices er kodesprog for, at man er interesseret i at bolle.

Hvis du har læst artiklen fra top og så indtil nu, har du nok bemærket, at vi her har at gøre med en genganger i form af fersken-emojien, der jo som bekendt betød ‘numse’, når denne blev brugt på en datingtjeneste.

Bruges fersken-emojien sammen med en telefon, bliver betydningen ‘booty call‘.

Dette er ikke ligefrem den letteste emoji at finde, men hvis du finder den, skal du tænke dig godt om, inden du fletter den ind i enten din profiltekst eller en besked.

På datingservices kan denne emoji nemlig referere til et blowjob.

Vanddråbe-emojien fremstår nok for de fleste uspolerede sind ganske uskyldig. 

Bruges den på en datingservice, er den dog alt andet end uskyldig. 

Her kan denne emoji nemlig referere til seksuelle væsker

Hvis du har tænkt dig at kommunikere, at du elsker avokado, bør du nok undlade at inddrage emojien til denne kommunikationshandling, hvis du befinder dig på en datingservice.

I hvert fald ikke medmindre du også elsker testikler, for det er nemlig lige præcis, hvad emojien refererer til, hvis du spørger mange af brugerne på diverse datingtjenester.

Tak til Mobiloraklet.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Mobiloraklet.dk. Vi takker mange gange for hjælpen og kreative inputs!