Spring til indhold
Hjem » Hvilken datingapp er mest populær?

Hvilken datingapp er mest populær?

Hvilken datingapp er mest populær?

I artiklen her kigger vi nærmere på, hvilken datingapp der er den mest populære målt på antallet af brugere.

Der findes desværre ingen danske data omkring, hvilken datingapp der er mest populær blandt danskerne, hvis man måler på antallet af danske medlemmer.

Hvis vi skal komme med et forsigtigt bud på, hvilken datingapp der er mest populær i Danmark, vil det være Tinder, da vores erfaring er, at rigtig mange singler – og særligt dem i alderen 20-40 år – giver denne app chancen på et tidspunkt. 

Andre fornuftige bud på den mest populære datingapp blandt danske brugere er Badoo og Happn, men vores indtryk er nu stadigvæk, at det – i hvert fald i skrivende stund – er Tinder, som har førertrøjen i vores lille andedam.

Hvad med på verdensplan?

Som sagt har det desværre ikke været muligt for os at finde nogen gode datakilder angående, hvilken datingapp der – målt på antallet af medlemmer – er den mest populære i Danmark.

Heldigvis har vi til gengæld kunnet finde en række fine datakilder, der kan fortælle os noget om, hvordan tingene forholder sig på globalt plan.

En af de kilder, vi har fundet, er Businessofapps.com. Via dette medie fremgår det i en artikel, at i 2021 var Tinder – målt på antal medlemmer – den største datingapp globalt set. 

Samlet set havde Tinder omkring 80 millioner medlemmer dengang.

Den næstmest populære datingapp i 2021 var Badoo med omkring 60 millioner medlemmer, og den tredje mest populære datingapp var Bumble med omkring 45 millioner.

Via Businessofapps.coms data fremgår det ydermere, at Badoo og Tinder har kæmpet om førertrøjen siden 2015, og at vi ikke skal længere tilbage end 2017 for at finde et år, hvor Tinder ikke var markedsleder – målt på antallet af medlemmer – men hvor den ære tilfaldt Badoo. 

Og noget kunne tyde på, at styrkeforholdet igen er ved at flytte sig. 

I hvert fald peger Statisticsanddata.org på Badoo som værende den største datingapp/datingside globalt set baseret på tal fra januar 2022. 

I denne måned havde Badoo – jævnfør ovenstående kilde – 30 millioner ‘views’, og til sammenligningen havde Tinder blot omkring 13 millioner ‘views’ i samme måned.