Spring til indhold
Hjem » Hvordan ved man, om en mand er forelsket?

Hvordan ved man, om en mand er forelsket?

Hvordan ved man, om en mand er forelsket?

Der findes nogle adfærdsmæssige markører, der kan afsløre, hvorvidt en mand er forelsket eller ej, og hvilke adfærdsmæssige markører, du skal kigge efter, hvis du ønsker denne indsigt, udpensler vi i artiklen her. 

Det er ikke alle mænd, der er lige gode til at sætte ord på deres følelser, hvilket gør, at der fra en flirts side kan være forvirring omkring, hvorvidt den mand, som vedkommende dater, er forelsket i vedkommende eller ej.

Og hvis man selv er blevet en smule forelsket, er det naturligvis frustrerende ikke at vide, om ens følelser er gengældt. 

Ønsker man svar, kan man selvfølgelig prøve at spørge den mand, man dater, om vedkommende har fået følelser for en, men det er ikke alle, for hvem dét, at være så ligefrem, vil føles rart. 

Et rigtig godt alternativ til ovenstående er derfor at kigge efter en række signaler og tegn, som vil kunne spottes hos langt de fleste mænd, der er ramt af en forelskelse. 

Hvis du er nysgerrig på, hvilke tegn og signaler du skal kigge efter for at afklare, hvorvidt en mand er forelsket eller ej, skal du pudse læsebrillen og fortsætte, hvad du har gang i. 

Tegnene og signalerne præsenteres nemlig i de kommende afsnit.

Øjne, der stråler

Forelskesen kan ses i mænds øjne

Rigtig ofte vil en forelskelse komme til udtryk i form af strålende øjne, der emmer af glæde og smil.

Foruden øjne, der stråler, vil et yderligere tegn på forelskelse være, at den forelskedes blik ofte følger den person, som vedkommende er forelsket i.

Derudover vil en forelsket mand typisk også opretholde øjenkontakt særligt lang tid med vedkommende, som han er forelsket i. 

Smiler han meget i dit selskab?

Forelskede mænd smiler som regel mere end mænd, der ikke er forelskede, og smilet finder særligt ofte vej til en forelsket mands ansigt, når han er sammen med den person, som han har kastet sin kærlighed over.

Blotter din flirt en masse elfenben i dit selskab, kunne dette dermed sagtens være et udtryk for, at han er blevet ikke bare lidt smålun på dig, men faktisk rigtig, rigtig glad for dig. 

Er han kontaktsøgende?

En forelsket mand er meget kontaktsøgende

Hvis du selv har været forelsket, så ved du, at du – når denne tilstand står på – har en umættelig sult efter at være i kontakt med vedkommende, du er forelsket i.

På samme måde vil langt de fleste mænd have det, hvorfor et typisk tegn på, at en mand er forelsket, er, at han er meget kontaktsøgende, hvilket kan komme til udtryk på flere forskellige måder. 

Måske ved at han ofte ringer til dig, men det kan også være, at han viser det ved at sende en masse beskeder på Messenger, Snapchat, eller hvor jeres digitale kommunikation nu engang mest foregår.

Han er meget åben over for at se dig

En forelsket mand har rigtig, rigtig meget lyst til at se vedkommende, som han er forelsket i. 

Hvis du oplever, at din flirt udviser stor velvilje og fleksibilitet i forhold til at lave aftaler med dig, kunne dette derfor meget vel være et tegn på, at han er forelsket. 

Særligt hvis denne adfærd suppleres med en række af de andre adfærdsmæssige træk, vi her i artiklen har fremhævet som værende markører for en forelskelse. 

Giver han dig komplimenter?

Giver han dig komplimenter?

Hvis en mand er rundhåndet med komplimenterne, har dette typisk en af to årsager. 

Den ene årsag kan være, at han gerne vil i bukserne på dig, og at han ganske enkelt bare ved, at smiger er effektivt, når dette er missionen.

Den anden årsag kan være, at han helt oprigtigt godt kan lide dig, og at han elsker at se dig glad.

At komplimenterne sidder løst på en mand kan derfor sagtens være et udtryk for, at han er forelsket. 

Hvordan er han efter sex?

Mænd, der udelukkende er ude efter sex, kan godt have en tendens til at ændre sig, så snart de har fået, hvad de ønskede. 

Hvis du er nået til et stadie, hvor du og din flirt går i seng med hinanden, bør du derfor være opmærksom på din flirts adfærd efter samlejet. 

Er han stadigvæk rigtig glad for dig og elsker han at nusse, kan dette sagtens anses som et udtryk for, at han ikke kun er interesseret i sex, hvorimod det ikke er det bedste tegn, hvis han ofte trækker sig og bliver lettere ligeglad med dig, når I har været i seng sammen.