Spring til indhold
Hjem » Hvornår er man kærester?

Hvornår er man kærester?

Hvornår er man kærester?

Hvornår kan man kalde sig for kærester? Dette diskuterer vi i artiklen her, hvor vi blandt andet andet gennemgår en række tegn på, at en flirt har udviklet sig til at være en kæreste. 

Det helt simple svar på, hvornår du og din flirt kan kalde jer for kærester, er, at det kan I, når I bliver enige om, at I er kærester. 

Det er dog langt fra i alle relationer, at snakken om, hvorvidt man er kærester eller ej, bliver taget, hvorfor en eller begge parter i en relation sagtens kan være i tvivl om, hvilket label der præcist bør sættes på relationen. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din flirt og du har udviklet jer til at blive kærester, og du rigtig gerne vil være kærester med din flirt, er vores anbefaling, at du lægger svesken på disken og spørger din flirt om, hvordan vedkommende opfatter jeres relation. 

Inden du gør dette, bør du dog læse resten af artiklen her, som indeholder tegn på, at et forhold har udviklet sig til at blive et kæreste-forhold. 

Hvis du kan genkende en række af disse tegn fra dit eget forhold med din flirt, er der derfor ret stor chance for, at I er blevet kærester – også selvom ingen af jer officielt har sagt dette højt endnu. 

Tegn på at du og din flirt er blevet kærester

Som sagt vil vi nu gennemgå en række tegn på, at en relation mellem to mennesker har udviklet sig til at blive en kærestemæssig relation. 

I ser ikke andre

Hvis hverken du eller din flirt er sammen med eller dater andre, er I blevet det, man kalder eksklusive, hvilket er et særtræk for langt de fleste kæresteforhold. Dermed kunne noget også godt tyde på, at I enten er blevet, eller at I er ved at blive kærester. 

I har mødt hinandens forældre

Det er sjældent, at man introducerer sine forældre for en flirt, man ikke ønsker at udvikle en langvarig relation med, hvorfor det – at møde en flirts forældre – bør anses som en blåstempling og et udtryk fra ens flirts side om, at vedkommende gerne ser relationen udvikle sig til at blive langvarig og dyb. 

I har mødt hinandens venner

Rigtig mange mennesker lader først deres flirt møde vennegruppen, når de kan se en fremtid med vedkommende. 

Har du mødt din flirts vennegruppe, vil vi derfor mene, at du bør anse dette som en blåstempling og et udtryk for, at han/hun gerne vil dig på den lange bane. 

I har fået adgang til hinandens hjem

I har fået adgang til hinandens hjem

Man giver ikke sin ekstranøgle til hvem som helst. Denne gives udelukkende til en særlig person, som man stoler på.

Har du fået ekstranøglen til din flirts hjem, kan du derfor roligt tolke dette som en stor tillidserklæring og formentlig et tegn på, at din flirt opfatter dig som minimum kærestemateriale.

I kysser, mens I befinder jer ude blandt andre

Hvis I kysser, mens I befinder jer i selskab med andre – også når I ikke er fulde – er I på en eller anden måde gået officielt med jeres kærlighed til hinanden, og dette er svært at tolke på mange andre måder end, at I ser et kærestemæssigt potentiale i hinanden.

Kysser I kun, når I er fulde, er vores profeti om et potentielt kommende forhold mellem jer dog ikke helt så optimistisk. 

Vi mennesker slipper nemlig hæmningerne, når vi drikker og foretager os sommetider en række handlinger, som vi vil anse som værende fejl, sæt disse blev udført i ædru tilstand.

I tilbringer meget tid sammen og ses som en selvfølge

Hvis det er en selvfølge, at I bruger mindst et par dage sammen ugentligt, så kunne dette meget vel være et tegn på, at I er kærester, eller at I – som minimum – er ved at blive det. 

I planlægger begivenheder sammen

I planlægger begivenheder sammen

Hvis I planlægger begivenheder sammen, kan dette meget vel være et udtryk for, at jeres relation har udviklet sig til at blive af en forholdsagtig slags.

De begivenheder, der kan være tale om, kan være Valentinsdag, fødselsdage, nytårsaften og lignende.

I er afslappede i hinandens selskab

Hvis både din flirt og du føler jer godt tilpasse og hviler i hinandens selskab, er dette dels rigtig herligt, da det jo aldrig er rart at indgå i en relation, hvor man er anspændt og sikker, men derudover kan det også være et udtryk for, at I er ved at udvikle jer til at blive kærester. 

Mange har det nemlig sådan, at de over for en kæreste kan være 100 % sig selv, hvilket betyder, at de – når de er sammen med deres kæreste – ikke har nogen problemer med at have morgenhår, at slå en lille prut, at være tavse og så videre.