Spring til indhold
Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

PartnerMedNiveau
anmeldelse

PartnerMedNiveau logo

PartnerMedNiveau er en yderst seriøs datingside, hvor der kun er plads til singler, som tager online dating alvorligt. Du vil således ikke møde andre brugere, som ikke har til hensigt at finde en partner. 

Udover at appellere til seriøse singler har PartnerMedNiveau også kikkerten rettet mod de øvre lag i samfundet – altså veluddannede akademikere med en fornuftig indkomst. Ifølge siden selv har 65 % af klientellet en akademisk uddannelse bag sig. 

Hvad der ydermere gør PartnerMedNiveau unik, er deres særlige matchmaking-funktion, hvor du modtager skræddersyede partnerforslag. 

Bør du tilmelde dig PartnerMedNiveau? Vi har oprettet en profil og prøvekørt platformen, og i det følgende kan du få vores ærlige vurdering af datingsiden.

Type

Seriøs dating

Medlemmer

120.000

Kønsfordeling

48% mænd | 52% kvinder

Indholdsfortegnelse

Vores vurdering:

8.1

Brugervenlighed
9.0/10
Funktioner
7.5/10
Seriøsitet
10/10
Aktivitetsniveau
7.0/10
Priser
7.0/10
Sikkerhed
8.0/10

Det gode

Det dårlige

Priser hos PartnerMedNiveau

1 måned
499 kr./md.
Pris i alt: 499 kr.

3 måneder
349 kr./md.
Pris i alt: 1.047 kr.

6 måneder
199 kr./md.
Pris i alt: 1.194 kr.

Forskellen på betalt og gratis medlemskab

Du kan helt gratis oprette dig og tage personlighedstesten hos PartnerMedNiveau. Du kan ligeledes navigere rundt på siden, uden det koster dig en krone. Herfra ender de gratis herligheder dog, for hvis du skal i kontakt med andre brugere, bliver du nødt til at betale for et medlemskab.

Derudover vil du opleve, at samtlige profilbilleder på siden er slørede, og du kan først se disse, når du har betalt for et medlemskab.

Funktioner som gratis medlem:

 • Tag personlighedstest
 • Send smil til andre brugere
 • Besøg andre profiler
 • Udfyld din datingprofil
 • Benyt PartnerMedNvieau’s app
 • Se partnerforslag (med slørede profilbilleder)
 • Benyt ‘Hvad nu hvis?’-funktionen

Funktioner som betalende medlem:

 • Se profilbilleder
 • Læs og besvar beskeder fra andre brugere
 • Se hvem der har besøgt din datingprofil
 • Se hvem der har vist interesse for dig
 • Se hvornår dine beskeder er blevet læst
 • Op til 20 ekstra partnerforslag

Sådan opretter du en profil

PartnerMedNiveau.dk har med meget stor sandsynlighed den mest krævende indmeldelsesproces, vi er stødt på.

For at oprette en bruger på siden skal du først svare på 88 personlige spørgsmål. Disse danner senere grundlag for den personlighedsanalyse, som bliver foretaget af dig, og som benyttes til at finde de bedst mulige partnerforslag på siden. 

Hvis du for alvor skal have noget ud af din tid på siden, skal du svare seriøst og sandfærdigt på spørgsmålene, og da der som sagt er rigtigt mange af dem, kan det nemt komme til at tage op til en time at komme igennem. 

Der skal helt sikkert nok være nogen, som mister pusten undervejs og derfor falder fra i oprettelsen, men det er umiddelbart en god ting, da det er med til at sikre, at det kun er de mest seriøse og mest dedikerede singler, som får adgang til platformen. 

Klarer du dig igennem den omfattende personlighedstest, og får adgang til PartnerMedNiveau, vil du blive belønnet for din indsats i form af en række skræddersyede partnerforslag, som er oplagte at tage kontakt til som det første, inden du dykker ned i de andre funktioner på siden.

Brugerne på PartnerMedNiveau.dk

PartnerMedNiveau henvender sig til veluddannede singler, som er seriøse omkring online dating. Omkring 65 % af brugerne på siden er – ifølge sitet selv – akademikere, som ønsker at møde ligesindede. 

Det kan måske lyde lidt snobbet og højrøvet – og det er det måske også – men hvis du ønsker at finde en partner, som har noget imellem ørene, findes der næppe et bedre dating site til formålet end PartnerMedNiveau. 

Den lidt snævre målgruppe gør, at udvalget af singler på siden er en smule mindre end hos en række af konkurrenterne. På PartnerMedNiveau.dk er der tale om kvalitet fremfor kvantitet, når det kommer til singlerne på siden. 

Kønsfordelingen på siden er meget lige, og der er således gode chancer for at finde en seriøs date på siden, uanset om man er mand eller kvinde.

Antal brugere:
Omkring 120.000

Målgruppe:
Akademikere og seriøse singler

Kønsfordeling:
48% mænd | 52% kvinder

Kontaktmuligheder

Hos PartnerMedNiveau kan du som betalende medlem sende beskeder til andre brugere. Dette fungerer lidt på samme måde som i Messenger på Facebook, hvor du har et chatvindue. I dette kan du se tidligere beskeder og sende nye. 

Derudover kan du tage kontakt til andre brugere ved at sende dem et smil. Modtageren af dit smil vil blive gjort opmærksom på, at du er interesseret, og kan nu vælge at gengælde, sende dig en besked eller i værste fald ignorere din henvendelse.

Særlige funtioner

PartnerMedNiveau.dk er ikke helt som andre datingsider, hvilket blandt andet skyldes målgruppen, men også at du får adgang til en række unikke funktioner, hvis du tilmelder dig på siden. En række af disse funktioner vil vi gennemgå her:

Matchalgoritme

Inden du kan få adgang til PartnerMedNiveau, skal du som sagt igennem en udførlig og temmelig tidskrævende personlighedstest. Er du tålmodig og klarer dig igennem denne, vil du dog blive belønnet efterfølgende, da du nu har fodret den særlige matchalgoritme på PartnerMedNiveau med de nødvendige oplsyninger. 

Partnerforslag - PartnerMedNiveau.dk

På baggrund af dine svar tegner algoritmen et billede af dig og din personlighed. Dine resultater vil efterfølgende blive sammenlignet med de andre brugeres personlighedstests, og ved hjælp af lidt digital magi, vil algoritmen herefter kunne servere helt unikke partnerforslag, som passer særligt godt til dig.

For at gøre det endnu nemmere for dig at vælge iblandt de partnerforslag, som algoritmen finder til dig, vil de forskellige profiler være udstyret med en matching-score, som er en vurdering fra 1 til 100, hvor 1 er det dårligst tænkelige og 100 er det perfekte match.

Ovenstående funktion får PartnerMedNiveau til at skille sig en smule ud fra mængden af datingsider, fordi du her slipper for selv at søge efter interessante partnere, og i stedet får disse serveret. Det er dog stadig op til dig selv at tage kontakten og forhåbentligt aftale at mødes. 

Hvad nu hvis?

I menuen hos PartnerMedNiveau finder du funktionen ‘Hvad nu hvis?’ som bedst kan sammenlignes med måden, datingappen Tinder fungerer på. 

Helt kort bliver du præsenteret for ét profilbillede ad gangen. Billedet er akkompagneret af en række fundamentale oplysninger, og med afsæt i dette, skal du nu vurdere, om du er interesseret eller ej. Det gør du ved enten at trykke på krydset eller det glade ansigt på skærmen.

Herefter vil du blive vist endnu et profilbillede med lidt data, som du ligeledes skal tage stilling til, og efter dette endnu et. 

‘Hvad nu hvis?’-funktionen kan måske virke en smule overfladisk, men det er faktisk en fin måde at få kontakt til en masse, hvis man ikke har meget tid i dagligdagen.

Brugerne er ikke begejstrede for PartnerMedNiveau

For bedre at kunne vurdere, om PartnerMedNiveau er din tid værd, har vi været forbi Trustpilot, hvor der desværre tegner sig et ret skidt billede af datingsiden.

I skrivende stund har 256 personer anmeldt PartnerMedNiveau, og af disse har 8 % valgt at give fuld plade til datingsiden, altså fem ud af fem stjerner. 

I den anden ende af skalaen har overvældende 57 % været så utilfredse med platformen, at de blot har kvitteret med én enkelt stjerne ud af fem mulige. 

I alt ender ParnerMedNiveau med en samlet vurdering på 1,6, hvilket giver dem prædikatet ‘Dårlig’.

For bedre at forstå hvordan en så stor datingside som PartnerMedNiveau kan få så ringe en vurdering, er vi dykket ned i de mange anmeldelser. I det følgende kan du blive klogere på, hvad hhv. de positive og negative anmeldere har valgt at fremhæve om sitet.

Hvad roses PartnerMedNiveau for?

Der er flere af de positive anmeldere, som stiller sig meget uforstående overfor de mange 1-stjernede anmeldelser. Flere nævner, at de slet ikke kan genkende det billede, som bliver tegnet af de negative røster.

PartnerMedNiveau får især ros for at være seriøs – både i måden siden fungerer på, men også i forhold til brugerne på siden, som tager dating på nettet alvorligt. 

Der er desuden også flere, som kan fortælle, at de har fundet deres partner på hjemmesiden, og med henblik på, hvorfor datingsider eksisterer, findes der næppe en større ros.

Hvad kritiseres PartnerMedNiveau for?

En del brugere er utilfredse med, at mange af profilerne på siden er uden billeder. Det forstår vi egentlig godt, for udseendet betyder en del, når man skal finde sig en partner. Det viser sig dog – kunne vi erfare ved at dykke yderligere ned i anmeldelserne – at en del af forklaringen kan være, at mange bevidst vælger at være anonyme med henblik på ikke at blive genkendt af andre.

Hvis man eksempelvis arbejder som praktiserende læge, kan man nemt forestille sig, at det kan blive en smule akavet, hvis man får en henvendelse fra en patient. Ved forespørgsel skulle de fleste billedløse-profiler dog være mere end villige til at dele et eller flere billeder.

Der er desuden mange, som mener, at PartnerMedNiveau er for dyr at bruge. Det kræver som bekendt at betalt medlemskab, hvis man vil i kontakt med andre brugere, og prisen på dette er tilsyneladende for høj i forhold til, hvad man får retur, mener de utilfredse brugere.

PartnerMedNiveau app

Du behøver ikke sidde klistret foran computerskærmen for at fiske efter singler i den virtuelle sø hos PartnerMedNiveau. I stedet kan du benytte ParterMedNiveau.dk’s fine app, hvor du får adgang til samtlige funktioner, men med den fordel at du kan benytte disse, når du er på farten.

Appen får desværre ikke de bedste anmeldelser på hverken iOS eller Android, men da den er gratis at hente ned, er det oplagt at give den en chance og vurdere selv. 

Husk dog på at det, ligesom det er tilfældet på hjemmesiden, kræver et betalt medlemskab, hvis du skal i kontakt med de andre brugere på siden.

PartnerMedNiveau app

Konklusion:
Er PartnerMedNiveau din tid værd?

Hvis du er veluddannet og leder efter en partner, som ligesom dig, har noget mellem ørene, er PartnerMedNiveau et fornuftigt sted at oprette en datingprofil. Mere end halvdelen af brugerne på siden er akademikere, og selvom der ikke er en overvældende mængde profiler at vælge imellem, kan du være sikker på, at samtlige er yderst seriøse i deres jagt på en kæreste. Hos PartnerMedNiveau drejer det sig om kvalitet fremfor kvantitet.

PartnerMedNiveau er desuden et godt valg, hvis du gerne vil have lidt hjælp til at finde den person, som du måske skal dele resten af livet med. På platformen får du nemlig assistance af en avanceret matching-algoritme, som på baggrund af din personlighedstest matcher dig med kompatible partnere. Du vil således løbende modtage unikke partnerforslag, som du selvfølgelig selv vælger, om du vil gøre brug af. 

Vi er en smule bekymrede over de mange negative anmeldelser af PartnerMedNiveau, og det er umiddelbart klart, at der er plads til forbedringer. Vi er dog ligeså forundrede over, at der iblandt de positive tilkendegivelser var folk, som slet ikke kunne forstå kritikken. 

Alt i alt er PartnerMedNiveau en datingside, som vi bestemt mener, har sin berettigelse på datingmarkedet, og hvis du passer nogenlunde ind i målgruppen, er der god grund til at lave en varm kop kaffe eller te og afsætte en times tid til at besvare spørgsmålene i personlighedstesten, så du kan oprette en gratis profil på siden.