Spring til indhold
Picture of Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

Scor.dk
anmeldelse

Scor.dk logo

Hos Scor.dk handler det ikke om at finde den store kærlighed, men i stedet om at aftale frække møder med uforpligtende sex.

Siden 1998 har datingsiden hjulpet singler og par med at aftale frække dates, som måske starter på en restaurant, men som forhåbentligt ender på lagnerne senere. 

Det handler dog ikke nødvendigvis kun om at mødes og knalde, for der er også massevis af frækt indhold på selve siden. Du finder blandt andet frække billeder og videoer på siden, ligesom du har mulighed for at diskutere lagengymnastik i særlige grupper, chatte frækt med de andre brugere og meget andet.

Scor.dk kalder selv deres side for ‘Danmark frækkeste mødested’, så for at teste om dette udsagn holder stik, har vi oprettet en profil på platformen. I det følgende kan du læse vores ærlige vurdering.

Type

Fræk dating

Medlemmer

120.000

Kønsfordeling

60 % mænd | 40 % kvinder

Indholdsfortegnelse

Vores vurdering:

8.4

Brugervenlighed
9.0/10
Funktioner
9.0/10
Seriøsitet
7.0/10
Aktivitetsniveau
9.5/10
Priser
8.5/10
Sikkerhed
7.5/10
Scor.dk screenshot

Det gode

Det dårlige

Priser hos Scor.dk

1 måned
149 kr./md.
Pris i alt: 149 kr.

3 måneder
116,33 kr./md.
Pris i alt: 349 kr.

12 måneder
83,25 kr./md.
Pris i alt: 999 kr.

Du kan betale med kreditkort eller MobilePay. Betalingen er anonym og der vil stå Digital Contact på dit kontoudtog. 

Forskellen på betalt og gratis medlemskab

Som ny bruger hos Scor.dk vil du automatisk blive tildelt et gratis medlemskab, som giver dig mulighed for at navigere lidt rundt på siden. Vil du bruge en eller flere af de smarte funktioner, eller vil du blot sende en besked til en anden bruger, er det dog nødvendigt med et betalt medlemskab. 

Funktioner som gratis medlem:

 • Søg blandt profiler
 • Besøg andre profiler og se profilbilleder
 • Udfyld din datingprofil
 • Se events
 • Læs blogindlæg

Funktioner som betalende medlem:

 • Se ALLE billeder og videoer
 • Send et ubegrænset antal beskeder
 • Skriv og kommenter på blogindlæg
 • Adgang til chatten
 • Se dine Matches
 • Se hvem der har besøgt din profil

Sådan opretter du en profil

At oprette en profil hos Scor.dk er hurtigt klaret, og det koster ingenting. 

Første skridt er at trykke på ‘Opret gratis profil’ på forsiden, hvorefter du skal vælge et profilnavn, en adgangskode og din fødselsdato. Derudover skal du indtaste din mailadresse og angive dit køn samt hvad du søger på siden.

Herefter trykker du ‘Næste’ og bliver ledt videre til side 2, hvor du skal udfylde en række felter med yderligere oplysninger om dig selv. Du skal blandt andet fortælle lidt om din fysik og dit udseende. 

Du har også mulighed for at indsende et profilbillede af dig selv, hvilket anbefales, hvis du vil øge dine chancer for at finde en partner på siden.

Ude til højre af indmeldelsesformularen finder du kontaktoplysninger til kundeservice, så du kan ringe og få råd og vejledning til oprettelsen af din profil. Det er, som sagt, ganske nemt at oprette sig, så det bliver næppe nødvendigt, men vi sætter pris på muligheden for hjælp.

Scor.dk oprettelse

Brugerne på Scor.dk

Hos Scor.dk finder du omkring 120.000 profiler, hvilket er en rigtig pæn mængde. Samtlige af disse brugere har oprettet sig med frække intentioner, og selvom det selvfølgelig er muligt at finde en kæreste på siden, er det som udgangspunkt ikke formålet med platformen. 

Opretter du dig på siden, vil du hurtigt opleve, at tonen er tangerende til vulgær hos nogle brugere. På den ene side er det fint, at folk taler åbent om, hvad de søger, men hvis man er den mindste smule sart, kan man hurtigt blive overrumplet af meget eksplicitte beskrivelser og bemærkninger på siden.

Der bliver sjældent lagt fingre imellem, men det er langt fra alle brugere hos Scor.dk, som viser billeder af kønsdele eller tager beskidte ord i deres mund, for der findes også profiler, som har en mere sober tilgang til dating på siden. 

Der er i øjeblikket et overtal af mænd på Scor.dk, hvilket betyder, at du som mand skal gøre dig ekstra umage, hvis du skal skille dig ud fra mængden af frække bejlere på datingsiden. Modsat kan kvinder nemmere vælge og vrage, fordi udvalget af mænd er større. 

Når man opretter sig på siden, kan man vælge, at man søger venner, en sexpartner eller en kæreste. Om folk reelt set opretter sig på en fræk datingside for at finde en ven, kan vi godt være skeptiske omkring, men muligheden er der, så du kan ikke nødvendigvis være sikker på, at alle er interesserede i at knalde – nogen vil måske foretrække at mødes til et spil Kalaha. 

Par er også velkomne

Hos Scor.dk kan du oprette en såkaldt par-profil, så man som par kan finde en tredje person eller måske endda et andet par til sjov i sengen. Du skal derfor være forberedt på, at du kan kontakte eller bliver kontaktet af flere personer på én gang.

Antal brugere:

120.000

Målgruppe:

Singler og par som leder efter sex

Kønsfordeling:

60 % mænd | 40 % kvinder

Særlige funtioner

Scor.dk tilbyder en række funktioner, som man ikke nødvendigvis finder på andre datingsider – i hvert fald ikke på de mere sobre og påklædte af slagsen. 

Du kan naturligvis benytte den fine søgefunktion, hvor der er rigeligt med søgekriterier at pille ved, og finder du en profil, som er interessant, kan du sende en besked. Det er alt sammen meget standard for en datingside, men der er også, som sagt, en række andre funktioner, som du kan blive klogere på i det følgende.

Billeder og videoer

Man behøver ikke nødvendigvis være på jagt efter en sexpartner, hvis man er bruger hos Scor.dk, for siden er også en god kilde til frække billeder og videoer, som de mange brugere på siden gavmildt deler ud af.

Billederne er slørede for ikke-betalende brugere, så det kræver et betalt medlemskab, hvis du for alvor skal nyde de mange pikante fotos og videoer på siden. 

Fræk chat

En hurtig måde at komme i kontakt med andre brugere hos Scor.dk er ved at benytte chatten på siden.

I chatten kan du vælge imellem en række rum, alt efter hvad dit formål måtte være. Der er blandt andet et chatrum for ‘her og nu sexaftaler’, et chatrum for sex i det fri, et rum for par, som søger mænd/kvinder og mange andre.

Ligesom det er tilfældet med de fleste andre funktioner hos Scor.dk, skal du have et betalt medlemskab, hvis du vil benytte den frække chat på siden.

SCor.dk chat

Loger

Hos Scor.dk kan brugere oprette såkaldte ‘loger’, som bedst kan sammenlignes med facebookgrupper. Logen har et overordnet tema, fx ‘Gode steder til sex i det fri’ og med afsæt i temaet kan brugerne oprette debtaindlæg og events, dele billeder og se de andre medlemmer af logen.

Events

For rigtigt mange brugere på Scor.dk er målet at mødes og have sex med andre, og for at gøre dette nemmere, kan man deltage i en eller flere af de mange events på siden, som oprettes af brugerne selv. 

Der findes en del forskellige arrangementer på siden, og selvom de ikke alle involverer sex, handler langt de fleste om at mødes for at knalde. 

Vi stødte blandt andet på et stort arrangement på en lejrskole, hvor der var plads til 100 deltagere. Her blev der lovet både mad, DJ, billig bar og mulighed for overnatning til en ganske fornuftig pris. 

Der findes dog også mindre events på siden, som fx fællesspisning efterfulgt af en bytur.

Fine anmeldelser af Scor.dk

Når vi anmelder en datingside, fortæller vi først og fremmest om vores egen oplevelse med siden, men for at give et mere nuanceret billede, tjekker vi også anmeldelser på sider som Trustpilot. 

I skrivende stund har 199 personer anmeldt Scor.dk, og af disse har 41 % belønnet siden med fem ud af fem mulige stjerner. 

I den anden ende af skalaen har 35 % givet blot én enkelt stjerne.

Scor.dk ender med en samlet vurdering på 3,6, hvilket giver prædikatet ‘Middel’

For at blive klogere på, hvad Scor.dk gør godt og skidt, har vi kigget nærmere på de enkelte anmeldelser.

Hvad roses Scor for?

Scor.dk får især ros for at være et inkluderende sted, hvor der er plads til alle. Uanset alder, udseende, holdninger og lignende, har platformen åbne arme.

Der er også massevis af ros til kundeservice hos Scor. Der er altid hurtigt svar på forespørgsler, og så er tonen god og imødekommende.

Vigtigst for en fræk datingside som Scor.dk er det dog, at tiden på siden ender ud i hede dates. Baseret på de mange tilfredse anmeldelser, tyder det på, at det ganske ofte lykkes at sætte en eller flere personer sammen.

Scor.dk Trustpilot anmeldelse

Hvad kritiseres Scor for?

En stor del af kritkken rettet mod Scor.dk drejer sig om folk, som ikke føler sig retfærdigt behandlet. En smule overraskende er der flere, som fortæller, at kundeservice er ringe, hvilket står i skarp kontrast til de mange rosende ord om support, som de glade og tilfredse brugere har delt.

Derudover kritiserer en række brugere siden for, at der ikke er nok kvinder til mængden af mænd.

Scor.dk app

Scor.dk er tilgængelig som app for de brugere, som gerne vil benytte telefonen til at skrive frækt med de andre brugere på sitet. I øjeblikket er appen kun tilgængelig til iOS, men Android-brugere kan åbne hjemmesiden i deres browser på telefonen og få en nogenlunde tilsvarende oplevelse. 

I appen får du adgang til de samme frække funktioner som i webudgaven, men det kræver et betalt medlemskab, hvis du for alvor vil gøre brug af disse.

Scor.dk app

Konklusion:
Er Scor.dk din tid værd?

Hvis du ikke er på udkig efter noget seriøst, og blot ønsker uforpligtende sex med andre, finder du næppe en meget bedre side i Danmark til formålet. Scor.dk er ligeledes god som et frækt social medie, hvor du kan se billeder og videoer, diskutere sex og chatte frækt med andre brugere helt uden forpligtelser. 

Der er rigeligt med aktive brugere på siden, og selvom der er flere mænd end kvinder, er der gode chancer for at finde en fræk date uanset køn. Det kræver dog, at man gør en indsats ved at indsende et profilbillede, skrive en profiltekst og måske endda er opsøgende. Særligt mænd vil skulle yde en ekstra indsats for at få en kvinde på krogen, da der er overtal af hankøn på platformen.

Priserne hos Scor.dk er ganske rimelige og man får umiddelbart meget for pengene – både i forhold til udvalget af brugere og frække funktioner på siden, som med sikkerhed nok skal tænde op under dig.

Det er helt gratis at oprette sig hos Scor.dk, så hvis du er den mindste smule i tvivl om, hvorvidt siden er noget for dig, anbefaler vi, at du giver den chancen, så du selv kan prøve datingsiden af.