Spring til indhold
Hjem » 5 tegn på, at et forhold synger på sidste vers

5 tegn på, at et forhold synger på sidste vers

Når et forhold begynder at synge på sidste vers, vil der typisk være en række signaler herpå, og i denne artikel zoomer vi ind på 5 tegn, der typisk indikerer, at et forhold nærmer sig sit sidste åndedrag.

Hvis du har været i et forhold, som ikke holdt, så ved du udmærket godt, at der er stor forskel på, hvordan et forhold er i begyndelsen, og hvordan det er, når det lakker mod enden. 

For langt de fleste forhold, der synger på sidste vers, vil der være en række typiske tegn herpå, og de – i vores øjne – 5 mest typiske tegn på, at et forhold ikke holder særligt meget længere, gennemgår vi i de følgende afsnit. 

1) Når du tager din partner for givet, eller din partner tager dig for givet

Når enten du tager din partner for givet, eller din partner tager dig for givet, kan dette meget vel være et tegn på, at forholdet lakker mod enden. 

Hvordan føles det at blive taget for givet?

Du bliver formentlig taget for givet, hvis du ikke føler, at du får den respekt og opmærksomhed, du fortjener. Ligeledes vil du formentlig føle, at du mangler omsorg og kærtegn. Det er ej heller urealistisk, at sexlivet har lidt skade, hvis du tages for givet. 

Når der mangler tillid

Noget af det vigtigste i et forhold er tillid, så hvis du på et tidspunkt i et forhold mærker, at du ikke stoler på din partner, eller at du fornemmer, at din partner ikke stoler på dig, er dette et meget alvorligt tegn på, at forholdet ikke nødvendigvis holder synderligt lang tid endnu.

Manglende tillid kan komme til udtryk på forskellige områder. Det kan være, at du føler et tiltagende behov for at tjekke din partners mobiltelefon, fordi du har en fornemmelse af, at vedkommende foretager sig ting på denne, som vedkommende ikke burde. 

Det kan også være, at du får en klump i maven, hver gang din kæreste skal i byen, fordi du er bange for, at vedkommende er sammen med andre. Uanset hvordan den manglende tillid kommer til udtryk, er den et faresignal om, at forholdet ikke er optimalt.

Hvis der mangler glæde

Hvis der mangler glæde

I et velfungerende forhold findes der ikke nogen bedre person til at få en i godt humør end ens kæreste.

I et forhold, der synger på sidste vers, forholder det sig til gengæld lige omvendt. 

Her medvirker ens kærestes selskab nærmere til tristhed og vrede end glæde og lyksalighed.

Hvis du gang på gang oplever, at dit humør påvirkes negativt af din kærestes selskab, kan dette meget vel være et tegn på, at forholdet ikke længere er særligt godt, og at det – selvom det kommer til at gøre ondt – bør afsluttes. 

Når de gode snakke udebliver

Hvis du er i et længevarende forhold, vil du sikkert erfare, at de tavse perioder mellem dig og din kæreste bliver hyppigere og længere, desto flere år I er sammen.

Et tiltagende antal tavse perioder er nødvendigvis ikke noget faresignal for et forhold; det kan også sagtens være et sundhedstegn, at du og din kæreste ikke har behov for, at snakken altid kører, når I er i rum sammen.

Dog skal det helst ikke være sådan, at I aldrig har noget at snakke om. Er dette tilfældet, kan det sagtens være et tegn på, at forholdet synger på sidste vers. 

Når du kigger meget misundeligt efter dine singlebekendtskaber

Når man er i et forhold, er det ikke unormalt, at man i perioder savner at være single og at have den frihed, som følger med til denne tilværelsesform.

På samme måde som det ikke er unormalt, at romantisere det – at have en kæreste – når man er single og er inde i en lidt ensom periode.

Forbipasserende længselsfulde tanker om en anden tilværelse, end den man har, bør ikke give anledning til bekymring. Det gør konstante tanker om, hvor fedt det kunne være at single dog.

Hvis du lidt ofte kigger meget misundelsesværdigt efter dine singlevenner og det liv, som de lever, er dette måske et tegn på, at du skal komme ud af dit nuværende forhold og få løbet hornene af dig.