Spring til indhold
Hjem » Hvilken datingside er størst?

Hvilken datingside er størst?

I artiklen her kigger vi på, hvilke datingsider der er størst målt på antallet af medlemmer. Først er blikket rettet imod vores egen lille andedam, hvorefter vi sætter os op i helikopteren og betragter emnet fra et globalt perspektiv. 

Hvis vi udelukkende fokuserer på Danmark, så er den største datingside – målt på antallet af medlemmer – også den ældste. Det er nemlig Dating.dk, der p.t. har den fornemme ære af at være markedsleder. 

Hvor mange brugere Dating.dk p.t. har, oplyser de desværre ikke nogen steder, men for år tilbage opgav de, at over 500.000 forskellige danskere i tidens løb havde været forbi platformen og oprettet en profil. 

Den næststørste datingside i Danmark er Single.dk, der – ligesom Dating.dk – også er en af Danmarks ældste datingsider. 

Ligesom Dating.dk oplyser Single.dk desværre ikke længere, hvor mange aktive brugere platformen har, men tidligere har platformen brystet sig af at have mere end 50.000 aktive medlemmer, og det skulle ikke undre os, hvis platformen stadigvæk har det den dag i dag med tanke på, at antallet af singler stadigvæk er rigtig højt, og at Single.dk stadigvæk er et rigtig stærkt brand.

Hvad med på verdensplan?

Ældste datingside på verdensplan

Selvom vi har stor respekt for, hvad både Dating.dk og Single.dk har bedrevet, er deres medlemsantal ikke prangende, hvis man sammenligner med globale spillere. 

Dette giver dog ganske fin mening, da både Dating.dk og Single.dk udelukkende appellerer til danskere, mens andre datingtjenester appellerer til stort set alle nationaliteter. 

Online dating er et område præget af enorm konkurrence, hvorfor førertrøjen skifter fra tid til anden i forhold til, hvilken datingtjeneste der har allerflest medlemmer. 

I skrivende stund er det – jævnfør de kilder vi har undersøgt – datingsiden Badoo, der kan bryste sig af at være den største datingside på verdensplan. 

Jævnfør Wikipedia havde denne datingtjeneste i 2022 mere end 318 millioner brugere. 

I Danmark har Badoo, som er en slags blanding mellem en klassisk datingside og en klassisk datingapp, endnu ikke for alvor slået bredt igennem. 

Når det kommer til datingside-området, er Dating.dk og Single.dk stadigvæk markant foran Badoo målt på antallet af brugere, lige såvel som Badoo må se sig slået af Tinder, når det handler om at være danskernes foretrukne datingapp.

På verdens plan kan Tinder dog ikke hamle op med Badoo, når det kommer til antallet af medlemmer. 

I 2021 lød Tinders medlemstal nemlig på 75 millioner aktive brugere, hvilket bestemt er rigtig flot, men også et stykke fra Badoos imponerende medlemsantal.