Spring til indhold
Picture of Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

Senior.dk
anmeldelse

Senior.dk logo

Hvis du er single, 50 år eller over og leder efter en kæreste, er der ingen vej udenom Senior.dk, som er den største danske datingside for seniorer

Senior.dk er dog ikke kun for dem, som søger kærligheden, for selvom det i høj grad er netop dette formål, siden benyttes, kan man også bruge platformen til at møde nye venner og bekendtskaber. 

Aktivitetsniveauet på siden er højt, og det er ganske nemt at navigere rundt på platformen uden at fare vild i smarte funktioner, hvilket gør platformen ekstra velegnet til målgruppen, som ikke nødvendigvis er vokset op ved en computer eller med en mobiltelefon i hånden. 

Vi har testet Senior.dk, for at give dig vores ærlige vurdering af siden. Resultatet af denne test finder du her på siden.

Type

Seniordating (50+)

Medlemmer

120.000

Kønsfordeling

46% mænd | 54% kvinder

Indholdsfortegnelse

Vores vurdering:

8.6

Brugervenlighed
9.0/10
Funktioner
8.0/10
Seriøsitet
9.0/10
Aktivitetsniveau
9.0/10
Priser
8.5/10
Sikkerhed
8.0/10
Senior.dk Screenshot

Det gode

Det dårlige

Priser hos Senior.dk

1 måned
125 kr./md.
Pris i alt: 125 kr.

3 måneder
83 kr./md.
Pris i alt: 250 kr.

6 måneder
69 kr./md.
Pris i alt: 415 kr.

Du kan betale med kreditkort, bankoverførsel eller MobilePay.

Forskellen på betalt og gratis medlemskab

Du kan gratis oprette dig hos Senior.dk, så du kan vurdere, om siden er dine penge værd. Du vil dog før eller siden blive nødt til at betale for et abonnement, da det ikke er muligt at kommunikere med andre brugere i hverken chatten, i forummet eller pr. besked, medmindre du er betalende kunde hos Senior.dk

Funktioner som gratis medlem:

  • Søg blandt profiler
  • Besøg andre profiler og vis interesse for disse
  • Udfyld din datingprofil
  • Læs i forum

Funktioner som betalende medlem:

  • Læs og besvar beskeder fra andre brugere
  • Se hvem der har besøgt din datingprofil
  • Se hvem der har vist interesse for dig
  • Benyt chat
  • Skriv i forum
  • Opret og deltag i events

Sådan opretter du en profil

Oprettelsen hos Senior.dk er iblandt de hurtigste og nemmeste og kræver kun et minimum af oplysninger, før du har adgang til siden. 

Første skridt er at oplyse dit køn, og angive om du søger mænd eller kvinder på siden. Herefter skal du indtaste dit postnummer.

Senior.dk opret profil

Næste skridt er at vælge et brugernavn. Det er dette navn, som de andre brugere på siden kommer til at se, når de eksempelvis benytter søgefunktionen på siden. 

Du skal også vælge en adgangskode, indtaste din email og til sidst angive din fødselsdato. 

Herefter vil du modtage en email med et link, du skal trykke på for at bekræfte din mailadresse og afslutte opsætningen af din nye konto.

Det sidste skridt, som godt nok er valgfrit, men som vi på det kraftigste anbefaler, at du tager, er at indsende et profilbillede samt at udfylde din datingprofil med oplysninger om dig selv. Det er de færreste brugere på datingsider, som har interesse i at skrive med en anden bruger, som hverken fortæller noget eller viser sig selv frem på sin profil. Vi er med på, at lidt mystik er godt, men når det kommer til dating på nettet, er åbenhed stort set altid den bedste vej frem.

Brugerne på Senior.dk

Fordi Senior.dk er en datingside for folk på 50 og over, finder du som udgangspunkt kun brugere i deres bedste alder. Dette er en enorm fordel, hvis man selv er på den høje side af 50 og leder efter en jævnaldrende partner.

Der er godt nok ikke nær så mange brugere på Senior.dk, som på de større og bredere sider som eksempelvis Dating.dk og Single.dk, men til gengæld vil de brugere, du finder på siden, være relevante for dig aldersmæssigt, hvilket i vores optik kompenserer for det lavere antal brugere på siden.

Noget unikt ved Senior.dk er, at man også kan benytte siden til at finde nye venner. Dette kan beytde, at ikke alle brugere på datingsiden nødvendigvis er enlige og på jagt efter en partner. Det er dog relativt nemt at se, hvem der leder efter en kæreste, da dette er angivet i profilen, men det er alligevel godt lige at huske på, at alle ikke nødvendigvis har oprettet sig i håbet om at finde den store kærlighed. 

Udover at man kan finde brugere på siden, som allerede er i lykkelige parforhold, kan du også finde homoseksuelle mænd og kvinder hos Senior.dk. Når man opretter sig på siden, kan man nemlig vælge, at man søger efter andre af samme køn.

Antal brugere:

120.000

Målgruppe:

Singler over 50

Kønsfordeling:

46% mænd | 54% kvinder

Kontaktmuligheder

Der er adskillige måder, hvorpå du kan komme i kontakt med de andre brugere på siden. 

Først og fremmest kan du sende beskeder – eller post, som det hedder hos Senior.dk – hvilket du kan gøre ligeså tosset du vil, hvis blot du er betalende medlem. 

Derudover kan du benytte chatten hos Senior.dk, hvor man igennem en hyggesnak om alting og ingenting med de andre brugere, kan være heldig at finde en, som man går godt i spænd med. Denne form for kommunikation er typisk ret uformel, hvilket kan gøre det nemmere at komme i kontakt med andre.

Er du lidt mere tilbageholdende med at tage første skridt, kan du stikke en forsigtig føler ud til en anden bruger ved at benytte ‘Jeg er interesseret’-knappen. Trykker du på denne, vil modtageren blive gjort opmærksom på, at du har vist interesse. Herefter får du forhåbentlig en lignende erklæring tilbage eller måske en besked i din virtuelle postkasse. 

Senior.dk står også bag et forum, hvor man som betalende bruger kan diskutere diverse emner med de andre på siden. Forummet dækker blandt andet emner som ‘Livets store spørgsmål’, ‘Politik’, ‘Boghjørnet’, ‘Mad’, ‘Musik’ mfl. 

Slutteligt kan du komme i kontakt med de andre brugere på siden igennem en af de mange events, som bliver oprettet hos Senior.dk. Det er som udgangspunkt brugerne selv, som sørger for at oprette og afholde begivenhederne, som kan være noget så simpelt som en gåtur i naturen eller en kanalrundfart med jazz.

Fine anmeldelser fra brugerne

I erkendelse af at vores egen oplevelse med en datingside ikke nødvendigvis er repræsentativ for de mange brugere, som har været forbi Senior.dk, har vi kigget på anmeldelser hos Trustpilot, så vi bedre kan få en idé om, hvad andre synes om siden. 

80 personer har i skrivende stund været forbi Trustpilot og efterladt en anmeldelse af Senior.dk. Af disse er 66 % fuldt ud tilfredse og kvitterer derfor med fem ud af fem mulige stjerner til Senior.dk. 

I den modsatte ende af tilfredshedsskalaen har 16 % af anmelderne givet blot én enkelt stjerne ud af de fem mulige. 

Samler man til bunke, ender Senior.dk med en samlet vurdering på 3,7 ud af 5, hvilket giver dem prædikatet ‘Middel’

Hvad roses Senior.dk for?

Der er massevis af ros til Senior.dk, som bifaldes for sin kundesupport, som er både hurtig, effektiv og venlig. Dog nævner flere, at man sjældent får brug for at rette henvendelse til kundeservice, fordi siden er yderst brugervenlig, og fordi tingene virker, som de skal. 

Den største ros, man som datingside kan modtage, er dog, at have bidraget til at andre har fundet kærligheden, og dette er tilsyneladende lykkedes af flere omgange, hvis man skal tro på de velstemte anmeldelser på Trustpilot.

Hvad kritiseres Senior.dk for?

16 % af de i alt 80 anmeldelser af Senior.dk er meget utilfredse, og for at komme nærmere et svar på, hvad der er gået galt, har vi kigget nærmere på disse.

En del af kritikken af Senior.dk har umiddelbart afsæt i misforståelser hos brugerne. Et par stykker beretter blandt andet om, at de har betalt for mere end én måned, selvom de kun ønskede en enkelt, da de oprettede sig. Da der er tale om et abonnement med automatisk fornyelse måned for måned, kan der dog ikke umiddelbart være den store overraskelse i dette. Dog kunne Senior.dk med fordel gøre mere ud af at informere om netop disse betingelser, så de i fremtiden kan undgå flere negative henvendelser, fordi en bruger ikke har læst det med småt.

Derudover bliver siden kritiseret for at huse en del inaktive profiler.

Senior.dk app

Senior.dk tilbyder i øjeblikket ingen app til sine brugere. Dog kan du uden problemer benytte webudgaven af siden, som fungerer ganske hæderligt på mobil.

Senior.dk FAQ

Et VIP medlemskab hos Senior.dk koster 125 kr. for 1 måned, 250 kr. for 3 måneder og 415 kr. for 6 måneder. 

Senior dating er dating på internettet for folk over 50 år. 

Fordelen ved seniordating-sider, fremfor traditionelle og mere brede datingsider, er, at du her kan være sikker på, at de andre brugere på siden er nogenlunde jævnaldrende. 

Hvis du vil i kontakt med Senior.dk, kan dette gøres på mail til info@senior.dk eller igennem kontaktformularen på hjemmesiden her.

Telefonisk kontakt til Senior.dk foregår på: +45 71 99 31 01

Konklusion:
Er Senior.dk din tid værd?

Ja, det mener vi bestemt! 

Dog vil Senior.dk kun være interessant, hvis du aldermæssigt befinder dig i målgruppen for siden. Du vil således ikke kunne få adgang til siden, hvis du er yngre end 50 år, og du vil ligeledes ikke finde andre brugere på datingsiden, som er yngre end dette. 

Senior.dk udmærker sig ved at være brugervenlig og samtidig tilbyde gode funktioner, som egner sig rigtig fint til målgruppen. Skulle noget alligevel drille, kan du forvente kompetent og venlig vejledning fra kundeservice, som modtager massevis af ros på Trustpilot.

Aktivitetsniveauet på siden er rimelig højt, og med en brugerbase på ca. 120.000 seniorer, er der gode chancer for, at du kan finde et eller flere spændende bekendtskaber hos Senior.dk. 

Hvis man ikke nødvendigvis leder efter en kæreste, men i stedet blot nye bekendtskaber, kan dette også klares hos Senior.dk, hvor man har mulighed for at angive, at man søger efter nye venner. Chatten, forummet og de mange begivenheder, som brugerne selv står bag, giver desuden gode forudsætninger for at komme i kontakt med nye potentielle venner.