Spring til indhold
Casper Schou

Casper Schou

Datingekspert og redaktør

Badoo
anmeldelse

Med omkring 300 millioner medlemmer på verdensplan, er Badoo en af de absolut største datingsider og datingapps på markedet. Den populære app henvender sig hovedsageligt til et yngre publikum på 18-30 år, men hvis du er ældre og nysgerrig, kan du naturligvis sagtens oprette dig og prøve appen af.

Oprindeligt er Badoo tiltænkt som et mødested for alle, og ikke kun folk, som leder efter kærligheden. Det virker dog til, at fokus har flyttet sig med tiden, for langt de fleste brugere på siden ser ud til at være på jagt efter en date.

Badoo er først og fremmest en app, men tjenesten kan benyttes på computer, hvis man ønsker det. Det kan dog mærkes, at Badoo oprindeligt er en app, for oplevelsen er ikke helt på samme niveau, hvis man bruger webudgaven.

Vi har testet Badoo grundigt, så vi kan hjælpe dig med at beslutte, om datingsiden og -appen er noget for dig. Læs videre og bliv klogere!

Type

Almindelig dating

Medlemmer

300 millioner

Kønsfordeling

Ukendt

Indholdsfortegnelse

Vores vurdering:

8.1

Brugervenlighed
7.5/10
Funktioner
8.5/10
Seriøsitet
7.0/10
Aktivitetsniveau
9.0/10
Priser
7.5/10
Sikkerhed
8.0/10

Det gode

Det dårlige

Priser hos Badoo

Premium:

1 måned
174,99 kr./md.
Pris i alt: 174,99 kr.

3 måneder
138,33 kr./md.
Pris i alt: 414,99 kr.

6 måneder
619 kr./md.
Pris i alt: 103,17 kr.

Point:

550 point
Pris pr. point: 0,2 kr.
Pris i alt: 110 kr.

1.250 point
Pris pr. point: 0,14 kr.
Pris i alt: 175 kr.

2.750 point
Pris pr. point: 0,13 kr.
Pris i alt: 375 kr.

Prismodellen hos Badoo

Hos Badoo er prismodellen lidt anderledes, end hvad vi normalt er vant til.

Først og fremmest kan du oprette en profil helt gratis, ligesom du har mulighed for at benytte en række funktioner uden at betale. Hvis du matcher med andre brugere, kan du helt gratis sende beskeder til disse personer. Det er derfor på ingen måde umuligt at komme på op til flere dates igennem Badoo uden at betale så meget som en krone for tjenesten

Finder du en profil, du gerne vil i kontakt med, kan du starte en chat for 200 point (ca. 27 kr.), hvorefter I kan udveksle ligeså mange beskeder, som I ønsker, uden I først skal være et match.

Hvis du er typen, som gerne vil skrive med mange, kan Badoo hurtigt ende med at blive dyre at benytte end konkurrerende sider som fx Dating.dk, Single.dk og C-date, fordi du betaler pr. chat du indleder i stedet for et fast månedligt beløb, som giver ubegrænset adgang. Hvis du tilmed er så uheldig, at din chat bliver ignoreret, kan der blive tale om decideret spild af penge. 

Hvis du modsat får succes med første eller anden chat, du indleder, er denne form for prismodel en fordel for dig. 

Badoo Point

Udover at bruge penge på point, kan du hos Badoo også spendere penge på et premium abonnement. I korte træk giver et premium abonnement dig adgang til en række ekstra funktioner, som ikke er livsnødvendige for at få succes, men som kan øge din chancer for at møde en potentiel partner på siden.

Hvad giver Badoo premium dit adgang til?

Gratis medlem:

 • Sende beskeder til dine matches
 • Søg blandt profiler
 • Besøge andre profiler og vise interesse for disse
 • Udfylde din datingprofil
 • Se folk i nærheden af dig
 • Se hvem du er matchet med

Badoo premium:

 • Se hvem der har vist interesse for dig
 • Fremhæv dine beskeder til andre brugere
 • Se hvem der har tilføjet dig som favorit
 • Få mulighed for at chatte med nye brugere før andre
 • Besøg andre profiler anonymt

Sådan opretter du en profil

Oprettelsen hos Badoo er utroligt nem og hurtigt klaret.

Først skal du indtaste din e-mail eller dit mobilnummer, samt vælge en adgangskode.

Herefter skal du indtaste dit navn og din fødselsdato, oplyse din placering og vælge dit køn (her er meget at vælge imellem – mere om det senere!)

Med dette på plads, vil du bedt om at uploade et eller flere billeder til din profil. Du kan ikke umiddelbart springe dette trin over, så hvis du ikke allerede har et selfie klar, er det på tide at få taget et godt billede fra din bedste vinkel.

Ovenstående er ret overkommeligt, men det kan faktisk blive endnu nemmere at komme i gang med Badoo, hvis du opretter din nye profil igennem Facebook. Ved at trykke på knappen ‘Log ind via Facebook’, giver du Badoo alle de oplysninger, som tjenesten skal bruge for at oprette dig – inklusiv dine billeder, hvis du ønsker at benytte et eller flere af disse på din profil hos Badoo.

Udover en Facebook-konto, kan man også benytte Google, MSN og en række andre tjenester til at at oprette en profil.

Badoo oprettelse

Vælg mellem et utal af kønsidentiteter

Når du opretter en profil hos Badoo, vil du først og fremmest kunne trykke på en af to knapper, som angiver, om du er mand eller kvinde, hvilket er helt normal praksis på en datingside. 

Du kan dog også, som noget helt unikt hos Badoo, vælge at trykke på en tredje knap, som gør det muligt for dig at vælge imellem flere kønsidentiteter end vi har haft tid og lyst til at tælle. 

Baseret på det store udvalg, tør vi godt garantere, at der findes et køn til langt, langt de fleste, uanset hvordan man måtte identificere sig. 

Vi bifalder, at man hos Badoo har fulgt med tiden og åbnet siden op for alle. Er du på jagt efter en inkluderende datingside/socialt medie, finder du næppe et mere omfavnende site end Badoo.

Brugerne på Badoo.com

Som vi nævnte i vores introduktion til Badoo, startede tjenesten med den vision, at man ville hjælpe folk med at komme i kontakt med hinanden, uanset hvad deres intention måtte være. Man kunne derfor sagtens benytte Badoo med henblik på at finde venner og andre former for bekendtskaber. Det virker dog til, at denne vision har ændret sig, for kigger man på funktionerne på siden, drejer det sig udelukkende om at finde kærligheden.

Med imponerende 300 millioner brugere på verdensplan, er Badoo en mastodont indenfor branchen, og selvom vi ikke har kunne finde tal for antallet af brugere i Danmark, har vi i løbet af vores tests af siden fundet rigeligt med brugere. Det virker derfor til, at Badoo også er yderst populær herhjemme. 

Hvis du ønsker det, kan du uden problemer komme i kontakt med brugere i udlandet, hvilket øger mængden af singler betydeligt.

Badoo henvender sig ikke umiddelbart til en specifik aldersgruppe, men det virker dog til, at tjenesten især appellerer til unge. Vi kan i hvert fald konstatere, at langt de fleste brugere på siden er mellem 20 og 30 år.

Antal brugere:
300 millioner på verdensplan

Målgruppe:
Unge singler

Kønsfordeling:
Ukendt

Kontaktmuligheder

Badoo tilbyder to forskellige måder, hvorpå du kan komme i kontakt med de andre brugere på siden. 

Funktionen ‘Fuldtræffer’ kan bedst sammenlignes med Tinder, hvor du på baggrund af et profilbillede af ganske få oplysninger skal beslutte, om du vil Like eller springe over. Når du har taget stilling til en person, får du straks herefter vist en ny, og så en ny og en ny osv. 

Liker I begge to hinanden, vil I blive et match, hvorefter det er muligt at udveksle beskeder.

Du kan også benytte funktionen ‘Folk i nærheden’, som er det tætteste du kommer på en decideret søgefunktion hos Badoo. Her får du først og fremmest vist de personer, som befinder sig i nærheden af dig. 

Du har dog mulighed for at justere enkelte søgekriterier – herunder afstanden de andre profiler må befinde sig fra dig. Ved at justere på en slider, kan du vælge, at de skal befinde sig i samme by som dig, inden for 25 km, 50 km, 100 km, 200 km eller hele landet.  

Profilbilleder er sløret af os af hensyn til brugernes anonymitet

Middelmådige anmeldelser af brugerne

For at få en idé om, hvad andre synes om Badoo, har vi været forbi Trustpilot, der tilsyneladende er lidt blandede meninger om datingsiden.

I skrivende stund har 10.783 personer anmeldt Badoo hos Trustpilot. Af disse har 51 % belønnet datingsiden med fem ud af fem mulige stjerner.

Modsat har 27 % været så utilfredse, at du blot har givet én enkelt stjerne til Badoo. 

De mange brugeranmeldelser giver Badoo en samlet score på 2,9, hvilket resulterer i prædikatet ‘Middel’.

Badoo Trustpilot

Hvad kritiseres Badoo for?

En del af de utilfredse brugere fortæller, at de har oplevet at få deres konto lukket. I flere tilfælde har de ikke fået en årsag hertil, hvilket selvsagt har gjort dem ganske frustrerede. Vi hører dog kun sagen fra brugerens perspektiv, så det er muligt, at Badoo har legitime grunde til at lukke ned for de forskellige brugere. 

Derudover har en række tidligere brugere haft problemer med betalingen, som hos nogen har fortsat selvom de, ifølge dem selv, har opsagt deres medlemskab.

Nogen fortæller ligeledes, at de har fået trukket penge fra deres konto, uden de var klar over det.

Badoo app

Badoo er tilgængelig til både iOS og Android. Datingappen kan prale af gode anmeldelser på begge platforme, hvor den i skrivende stund har en rating på hhv. 4,4 og 4,0 baseret på flere millioner anmeldelser. 

Det er helt gratis at hente appen ned til din smartphone, og det koster dig kun penge, hvis du vil have adgang til ekstra funktioner.

Badoo er først og fremmest en app, og det er appudgaven, som langt, langt de fleste brugere benytter. Det er dog også muligt at tilgå Badoo gennem din browser på computeren.

Badoo app

Badoo FAQ

Badoo og Tinder minder rigtigt meget om hinanden, da du på begge tjenester kan swipe dig til matches og som udgangspunkt får vist de singler, som befinder sig i nærheden af dig. 

Der er dog en række forskelle på de to tjenester, som gør, at det ikke er helt ligegyldigt, om du vælger den ene eller den anden datingapp. 

Tinder har mest af alt ry for at være tiltænkt de personer, som leder efter et hurtigt knald. Badoo er lidt i den modsatte ende her, for brugerne virker til at være lidt mere seriøse, idet mange ser ud til rent faktisk at lede efter en kæreste.

En mindre, men måske afgørende forskel på Badoo og Tinder, er, at sidstnævnte er en smule mere populær herhjemme i Danmark målt på brugere.

Badoo er både tilgængelig som app og som webudgave i din browser. Tjenesten er dog startet som app, og det er også igennem appen flest brugere benytter Badoo. Det er derfor ikke helt skævt at sige, at Badoo først og fremmest er en datingapp.

Det er gratis at oprette en profil hos Badoo og du kan frit udveksle beskeder med dine matches uden det koster noget. 

Hvis du vil chattte med andre brugere,  som du ikke er matchet med på forhånd, skal du købe point. Disse koster fra 0,25 kr. pr. stk. til 0,13 kr., hvis du køber mange ad gangen.

Du kan også betale for premium hos Badoo, hvilket giver dig adgang til en række smarte, omend ikke livsnødvendige, features, som kan øge dine chancer for at få kontakt til andre brugere på siden. Premium koster fra 174,99 kr. for en måned og op til 999 kr. for ubegrænset premium.

Ja, det er gratis at benytte Badoo.

Badoo benytter en såkaldt freemium-model, hvilket betyder, at du gratis får adgang til de mest basale funktioner, så du i princippet aldrig behøver betale en krone for at benytte tjenesten.

Du kan dog øge dine chancer for at få matches og købe adgang til en række yderligere smarte funktioner, hvis du ønsker det.

For at slette din bruger, skal du først være logget ind på din profil. Herefter skal du trykke på indstillinger, scrolle helt ned i bunden og trykke på ‘Slet konto’.

Konklusion:
Er Badoo din tid værd?

Badoo er en rigtig fin datingapp, som du med stor sandsynlighed vil få en del ud af at bruge. Hos Badoo bliver partnerjagten på mange måder betragtet som et spil, ligesom det også er tilfældet hos Tinder. Dette kommer blandt andet til udtryk i form af point, som man kan købe og benytte til at få særlige fordele på siden. 

Brugerne hos Badoo er umiddelbart mere seriøse end på datingapps som fx Tinder, men hvis du her seriøse intentioner, og håber på at finde en partner til et fast forhold, er Badoo ikke umiddelbart stedet at lede. Her vil vi i stedet henvise til vores liste over de bedste datingsider i Danmark.

Anmeldelser af Badoo på Trustpilot kunne bestemt være bedre, men modsat er der ret stor begejstring for appen på Appstore og Google Play.