Spring til indhold
Hjem » Hvilken datingside er mest seriøs?

Hvilken datingside er mest seriøs?

Hvilken datingside er mest seriøs?

Hvis du målrettet jagter kærligheden, gider du formentlig ikke spilde tid på datingtjenester, hvor folk er useriøse. Via denne her artikel skulle du meget gerne komme til at slippe for at gøre netop dette, da vi i artiklen fremhæver vores bud på de mest seriøse datingsider, der findes. 

Tilbage i 1998 var det dejligt let, når man skulle vælge, hvilken datingside man ønskede at tilmelde sig. Dengang var der nemlig kun en dansk at vælge imellem, og det var Dating.dk.

Siden 1998 er der løbet meget vand igennem den å, vi kalder internettet, og særligt et felt som online dating er vækstet i et sådant omfang, at der i dag er mere end 100 forskellige tjenester at vælge imellem, hvis man ønsker at date digitalt.

Med så mange forskellige online datingtjenester er der naturligvis stor forskel på graden af seriøsitet for brugerne diverse tjenester imellem.

Ligeledes er der stor forskel på størstedelen af brugernes formål på de forskellige tjenester. 

Derfor mener vi også, at dit formål med et potentielt ophold på en datingtjeneste, og hvor seriøs du er med henblik på at forløse dette formål, har rigtig stor betydning for, hvilken datingtjeneste du bør vælge at oprette dig på.

Leder du efter kærligheden, en flirt, venskaber eller en sexpartner?

Hvor finder man en kæreste?

For dem, der opretter sig på en datingtjeneste gælder det, at de typisk har et eller flere af følgende formål:

  • At finde kærligheden
  • At blive underholdt
  • At få bekræftelse 
  • At finde flirts
  • At finde nye venner
  • At finde sexpartnere.

Inden du opretter dig på nogen datingtjeneste, bør du kortlægge dit primære formål.

Hvis det er at finde kærligheden, plejer succesraten at være rigtig fin på følgende sider:

Er du derimod mere interesseret i at blive underholdt og bekræftet, anbefaler vi følgende datingapps/datingsider:

  • Tinder
  • Happn
  • Badoo.

Vær dog opmærksom på, at det også sagtens kan lade sig gøre at finde kærligheden via en af ovenstående datingtjenester.

Vores erfaring er dog, at brugernes formål på disse tjenester varierer en hel del, og at der er stor forskel på, hvor seriøse brugerne på disse platforme er i deres jagt på kærligheden, hvorfor vi mener, at andre platforme er mere velvalgte for dig, hvis du er seriøs i din jagt på kærligheden.

Er målet hverken underholdning, at finde kærligheden eller at få bekræftelse, men derimod at finde nye sexpartnere, passer disse sider fornuftigt til dit behov:

Hvilke datingsider er de mest seriøse?

Hos Datinghelp.dk har vi testet de 15 mest populære datingsider i Danmark.

Fælles for alle tests er, at samtlige datingsider har fået en bedømmelse, der strækker sig fra 1 til 10 inden for blandt andet parameteret ‘seriøsitet’, og de datingsider, vi har vurderet som værende de mest seriøse, er følgende: