Spring til indhold
Hjem » Hvilken datingside skal jeg vælge?

Hvilken datingside skal jeg vælge?

Der findes mere end 20 forskellige datingsider at vælge imellem, så vi forstår godt, hvis du er lidt forvirret omkring, hvilken datingside du bør tilmelde dig. Heldigvis er hjælpen nær. I artiklen her klæder vi dig nemlig på med den viden, du har brug for, for at vælge den – for dig – perfekte datingside. Tilmed giver vi undervejs bud på datingsider, der kunne være det perfekte match for dig. 

Udbuddet af datingsider i dag er rigtig, rigtig stort, hvilket har den åbenlyse fordel, at der i dag er noget for enhver smag og ethvert behov.

Desværre har det store, mangfoldige udbud af datingsider også den konsekvens, at det kan være lidt forvirrende og udfordrende at finde frem til den – for en – rette datingside, når der nu engang er så mange at vælge imellem. 

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er du landet det helt rette sted. 

I de kommende afsnit nuancerer vi nemlig, hvilke af dine behov og ønsker du bør kortlægge, hvis du ønsker at øge chancen for at vælge den rette datingside mest muligt. Ydermere giver vi undervejs en række bud på datingsider, der muligvis kunne være det perfekte match for dig. 

Hvad søger du hos en partner?

Hvad søger du?

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad dit endemål med at oprette dig på en datingside er, for der er stor forskel på, hvilken datingside du bør vælge, alt efter om du søger kærligheden, anerkendelse fra andre eller blot lidt forskellige sexpartnere.

Hvis du primært er interesserede i sex-dates, bør du orientere dig mod de frække datingsider, hvor størstedelen af brugernes formål er at finde sexpartnere. 

To af de førende sites i Danmark, når det kommer til fræk dating, er C-date og Scor.dk, hvorfor vi anbefaler en af disse, sæt dit endemål med oprettelse på en datingside måtte være af mere fræk karakter. 

Hvis dit endemål ikke er at finde forskellige sexpartnere, men derimod at finde kærligheden er det nogle helt andre datingsider, du bør orientere dig imod. 

Hvilke præcist, afhænger dog af dine krav til en kommende partner. 

Spiller alder en rolle?

Hvis ‘alder’ spiller en rolle i forhold til din søgen efter en kommende partner, bør du finde en datingside, hvor størstedelen af brugerbasen befinder sig inden for det aldersinterval, som du ønsker en kommende kærestes alder skal befinde sig indenfor.

Hvis du er over 50 år og gerne vil finde en jævnaldrende partner, bør du orientere dig imod seniordating-siderne

De mest populære i denne kategori er Senior.dk og Singles50.dk

Hvis du er omkring 30 år og søger en partner i alderen 25-35 år, er vores vurdering, at chancerne for succes vil være størst hos Single.dk eller Dating.dk, der er Danmarks største datingsider, og som har en del brugere i netop dette aldersinterval. 

Skal din partner være veluddannet?

For nogle er det vigtigt at finde en partner, der kan give intellektuelt modspil, og hvis dette er tilfældet for dig, giver det måske mening at orientere dig imod elitedating-siderne. 

På de fleste elitedating-sider er brugerne nemlig typisk ganske veluddannede, ambitiøse og velstillede. 

I Danmark er det førende elitedating-site PartnerMedNiveau.dk.

Skal datingsiden være billig?

Det er gratis at oprette en profil på alle danske datingsider, men for langt de fleste gælder det, at hvis du ønsker adgang til centrale funktioner, såsom at skrive og modtage beskeder, så er du nødsaget til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Når man kigger på satserne for premium-medlemskaber for danske datingsider, er der stor forskel siderne imellem. 

På nogle sider koster et premium-medlemskab blot omkring 69 kroner, mens andre sider forlanger næsten 400 kroner om måneden for et premium-medlemskab.

Hvis du er den økonomisk bevidste type, der ikke ønsker at spendere flere tusinde kroner på at finde kærligheden online, bør du selvsagt orientere dig mod de billigere datingsider. 

En række af de datingsider, der med garanti ikke kommer til at ruinere dig, er Senior.dk, Dating.dk, Match.com, Scor.dk og 50plusmatch.dk

Søger du en yderst brugervenlig datingside?

I dag er langt de fleste populære datingsider ganske brugervenlige. Heldigvis da!

Med det sagt er der naturligvis nogle sider, der er endnu mere brugervenlige end andre, og hvis du er på jagt efter et datingsite, som du med garanti ikke bliver rundtosset af at skulle navigere rundt på, anbefaler vi følgende:

Skal brugerne være seriøse?

Er du seriøs i din jagt på kærligheden, så vil du formentlig værdsætte et datingsite, hvor størstedelen af de andre brugere er det samme.

Der er ret så stor forskel, når det kommer til medlemmernes grad af seriøsitet fra datingplatform til datingplatform. 

På nogle platforme er der en hulens masse brugere, der primært har tilmeldt sig med henblik på at fordrive tiden og for at få anerkendelse, mens andre platformes medlemmer generelt set karakteriseres ved at være ganske seriøse i deres jagt på kærligheden.

Hvis du er på udkig efter sider, hvor størstedelen af medlemmerne er seriøse, bør du orientere dig imod en af følgende sider:

Vi håber, du finder det rette site

Vi håber, at vi med ovenstående afsnit har sporet dig i retning af den – for dig – perfekte datingside. 

Hvis du endnu ikke er helt afklaret omkring, hvilken datingside der passer bedst til dine ønsker og behov, så tjek vores oversigt over de bedste danske datingsider.

Via denne oversigt finder du en række centrale nøgleinformationer over de bedste datingsider og har tilmed mulighed for at klikke dig videre til dybdegående anmeldelser af de enkelte sider.