Spring til indhold
Hjem » Hvilken datingside er bedst?

Hvilken datingside er bedst?

Hvilken datingside er bedst?

I artiklen her reflekterer vi over svaret på spørgsmålet “hvilken datingside er bedst?” Allerede nu kan vi dog godt afsløre, at det ikke er noget let spørgsmål at besvare.

Vi mener, at det er tæt på umuligt at svare entydigt på, hvilken datingside der er bedst, da svaret på dette spørgsmål er afhængigt af spørgerens ønsker, præferencer og behov.

Med andre ord er den datingside, der er bedst for dig, ikke nødvendigvis den datingside, der er bedst for din nabo, sæt I måtte have vidt forskellige behov og ønsker på det område. 

Hvis du ønsker at opnå indsigt i, hvilken datingside der er bedst for dig, er det vigtigt, at du får kortlagt dine ønsker og behov til en datingside, og netop dette vil vi hjælpe dig med i de kommende afsnit, hvor vi løbende vil komme med anbefalinger til datingsider, der måske er, hvad du søger. 

Hvad søger du med dit ophold på en datingside?

Inden du vælger datingside, er det vigtigt, at du får kortlagt, hvad du præcist søger på datingsiden. 

Ønsker du at finde en kæreste? Eller er du mere interesseret i løse relationer? Det kan også være, at dit mål med oprettelsen på en datingside er at fordrive tiden og have det lidt sjovt.

Uanset hvad så har dit mål med oprettelsen stor betydning for, hvilken datingside du bør vælge. 

Hvis du er på jagt efter en kæreste, er Dating.dk eller Single.dk to oplagte valg. På disse platforme er aktivitetsniveauet nemlig rigtig højt, og det samme af graden af seriøsitet for langt de fleste brugere.

Er du over 50 år, vil du formentlig gerne finde en partner på din egen alder, og i så fald bør du orientere dig mod seniordating-siderne.

Hvis du primært er på udkig efter løse relationer og nye sexpartnere, bør du kigge mod de frække datingsider. To oplagte bud i den henseende er C-date og Scor.dk

Betyder prisen noget?

Det er gratis at oprette en profil på alle danske datingsider, men sagen er desværre den, at for langt de fleste datingsider gælder det, at hvis du vil have adgang til en række centrale og vigtige funktioner, såsom at skrive og at modtage beskeder, så skal du opgradere dit medlemskab til et premium et af slagsen. 

Og når det kommer premium-medlemskaberne er der stor forskel de enkelte datingsider imellem på priserne. 

På nogle datingsider kan du få adgang til alle funktioner for omkring 70 kroner om måneden, mens andre datingsider forlanger et månedligt gebyr på omkring 400 kroner, hvis du skal have adgang til de funktioner, der gør online dating sjovt og udbytterigt. 

Hvis prisen betyder noget for dig, bør du naturligvis orientere dig mod de billigere datingsider. 

Via vores oversigt over datingsider kan du lynhurtigt få et indblik i de forskellige datingsiders prisniveauer. 

Ønsker du også at kunne date via en app?

Nogle datingsider byder også på datingapps, hvilket muliggør at du – sæt du opretter dig hos en af disse tjenester – også kan date via telefonen. 

Hvis du på forhånd har en idé om, at du vil værdsætte muligheden for at kunne date uden altid at skulle bruge en computer, giver det rigtig god mening at orientere sig mod nogle af de datingtjenester, som også lader dig downloade en datingapp.

Efterhånden er der en fin mængde datingsider, som også stiller en datingapp til rådighed, der kan downloades kvit og frit, og en række af disse sider, for hvem dette er tilfældet, er:

Er brugervenlighed ekstremt vigtigt for dig?

Hvis du ikke er vant til at være på internettet, vil du formentlig sætte stor pris på en datingside, hvor brugervenligheden og overskueligheden er helt i top. 

Hos Datinghelp.dk har vi anmeldt og vurderet mere end 15 forskellige datingsider med afsæt i følgende parametre: Brugervenlighed, funktioner, seriøsitet, aktivitetsniveau, priser og sikkerhed.

De datingsider, som vi har givet de højeste karakterer i netop brugervenlighed, er følgende:

Vores bud på de 5 bedste danske datingsider

Som tidligere bemærket er vi af den holdning, at det er tæt på umuligt at svare entydigt på, hvilke danske datingsider der er de bedste, da svaret på dette spørgsmål afhænger af spørgerens ønsker og behov til en datingside.

Med det sagt vil vi her afslutningsvist alligevel forsøge at komme med et generelt svar. 

Sagen er nemlig den, at vi har bedømt alle de datingsider, vi har anmeldt, med en samlet karakter, der går fra 1 til 10. 

Den samlede karakter er givet med afsæt i, hvor godt de forskellige datingsider – i vores øjne – har leveret inden for følgende parametre, da vi testede dem: Brugervenlighed, funktioner, seriøsitet, aktivitetsniveau, priser og sikkerhed. 

Vores top5 følger herunder. Hver datingside efterfølges af en parentes, hvor den samlede karakter fremgår:

  1. Dating.dk (8,9)
  2. Single.dk (8,8)
  3. Match.com (8,7)
  4. Senior.dk (8,6)
  5. Scor.dk (8,4).